Μπέκαμ: «Ο Ρούνεϊ πρέπει να πάει στο Euro»

Την άποψή του πως ο Γουέιν Ρούνεϊ πρέπει να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα τελικά του Euro 2012, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξη του για το μέγεθος της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πραγματικά, έμεινα έκπληκτος από την τιμωρία των τριών αγωνιστικών. Στο παρελθόν, για ίδιο περιστατικό, οι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί με μία ή το πολύ δύο αγωνιστικές, οπότε ήταν απογοητευτικό το γεγονός πως η ποινή που επιβλήθηκε στον

Ρούνεϊ» τόνισε αρχικά o Ντέιβιντ Μπέκαμ, για να καταλήξει πλέκοντας το εγκώμιο του 25χρονου διεθνούς φορ: «Eίναι ταλαντούχος και πολύ έμπειρος και πρέπει να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αγγλίας για το Euro. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παγκοσμίως».

Υπενθυμίζεται πως ο Ρούνεϊ θα απουσιάσει από τη φάση των ομίλων της τελικής φάσης του Euro 2012 καθώς του επιβλήθηκε τιμωρία τριών αγωνιστικών για την αποβολή του στο ματς με το Μαυροβούνιο (στην προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών), ωστόσο εκκρεμεί η αιτιολόγηση της ποινής από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία καθώς και η κατάθεση της έφεσης από την αγγλική ομοσπονδία (FA).

Keywords
Τυχαία Θέματα