Μπαρμπολίνι: «Η Εθνική δεν είναι υποχρέωση»

«Οι αθλητές έρχονται στην Εθνική με τη θέλησή τους. Δεν πρόκειται για υποχρέωση», δήλωσε ο προπονητής της Ιταλίας, σχολιάζοντας την απόφαση της Πιτσινίνι.

Την απόφαση της Φραντσέσκα Πιτσινίνι να μη βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο σχολίασε ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα», Μάσιμο Μπαρμπολίνι:

«Στην Εθνική πρέπει να έρχονται αθλητές που έχουν την επιθυμία να τα δώσουν όλα και μπορούν να τα δώσουν όλα τη συγκεκριμένη στιγμή. Από την πλευρά της Φραντσέσκα δεν υπήρχε ούτε θέληση ούτε δυνατότητα. Έχουμε αρκετά καλή ομάδα για να κάνουμε καλή πορεία

στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο βόλεϊ εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει η υποχρέωση της συμμετοχής στην Εθνική. Πριν υπήρχε ο αποκλεισμός ως τιμωρία, αλλά ήταν υπερβολή. Οι αθλήτριες έρχονται στην ομάδα γιατί θέλουν. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, που προφανώς δεν έχει μάθει τι γίνεται στην Εθνική Ελλάδας...


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα