«Αυλαία» με νίκη της Τίγκρε

Νίκη με 3-1 πέτυχε η Τίγκρε σε βάρος της Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν στο τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Clausura της Αργεντινής.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντιέγκο Καστάνιο άνοιξε το σκορ υπέρ των γηπεδούχων. Έτσι η Τίγκρε φανέρωσε τις διαθέσεις της και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς.

Στο 68ο λεπτό, ο Κάρλος Λούνα διαμόρφωσε το 2-0 και επτά λεπτά αργότερα ο Ματίας Εσκομπάρ έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του. Εντελώς τυπικά, ο Γκαστόν Καπράρι μείωσε σε 3-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με εύστοχο πέναλτι, αφού πρώτα

αποβλήθηκε ο Καστάνιο με δεύτερη κίτρινη στο 81ο λεπτό.

Το 3-1 έφερε την Τίγκρε στους τέσσερις βαθμούς και στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη, η Σαν Μαρτίν έμεινε στους τρεις βαθμούς.

Τίγκρε: Γκαρσία, Καστελιόνε, Παπαράτο, Όρμπαν, Λεόνε, Μοράλες, Μαρτίνεζ (77' Πίο), Καστάνιο, Γκαλμαρίνι (49' Γκ. Ντίαζ), Λ. Ντίαζ (62' Εσκομπάρ), Λούνα.
Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν: Ποκρνίτς, Γκραμπίνσκι, Γκαλάρζα, Λάντα, Μας, Μπούστος, Μπογκάδο (68' Αφρακίνο), Καντέρο (68' Καρούσκα), Πότζι (82' Γκαρσία), Πένκο, Καπράρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα