Αρβανίτης: «Αδύνατο να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα»

20:41 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Χαμένη υπόθεση θεωρεί το πρωτάθλημα ο προπονητής της ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Διομήδη.

Απογοητευμένος από την αντίδραση της ομάδας του στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με τον Διομήδη εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, που ουσιαστικά θεωρεί το πρωτάθλημα χαμένη υπόθεση: «Νομίσαμε πως το ματς τέλειωσε στο 20’. Τα 13 γκολ στο κύπελλο και το +7 εκείνη τη στιγμή μας έβαλαν σε μια τέτοια

διαδικασία και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει το μάθημά μας αφού κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί. Δεν σταθήκαμε καλά στην άμυνα. Δεν είχαμε επαφές, ούτε φάουλ. Θεωρώ πλέον αδύνατο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Ζαραβίνας: «Δικαιούμαστε σεβασμό»

Ο αρχηγός του Διομήδη, Γιώργος Ζαραβίνας, εξέφρασε τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα του μετά τη νίκη της στο Κύπελλο: «Μετά την απογοήτευση του Κυπέλλου έπρεπε να σηκώσουμε το κεφάλι και να αντιδράσουμε. Βλέποντας πως δεν μπορούμε να το κάνουμε αγωνιστικά, επιστρατεύσαμε τον μεγαλοπαράγοντά μας για να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Αυτά άλλωστε ήταν και τα όσα γράφτηκαν σε επίσημες «κιτρινόμαυρες» ιστοσελίδες. Έστω κι αν έχουμε κάποια μικρή αξία δικαιούμαστε τον ελάχιστο σεβασμό. Για εμάς απομένουν 11 τελικοί. Δεν είμαστε βλάκες. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας και μπορούμε να χάσουμε βαθμούς στην Έδεσσα και τη ΧΑΝΘ, αλλά κι εντός με ΠΑΟΚ και Δούκα αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα