Απρίλιος 2011: ΑΕΚ... κουπάτη!

Το γεγονός του μήνα αποτελεί αναμφισβήτητα η κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, σε ένα τελικό, πάντως, που αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που έγιναν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμφώνησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενώ θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκάλεσε ο θάνατος του Αντεφέμι.

Η

ΑΕΚ σήκωσε την κούπα του Κυπέλλου επικρατώντας στον τελικό του Ατρομήτου (3-0). Δυστυχώς, όμως, ο τελικός σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια, καθώς μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι επιτέθηκαν στους παίκτες του Ατρομήτου. Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Το… σίριαλ του μήνα ήταν η παραμονή ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στο λιμάνι και την επόμενη χρονιά, με τον Ισπανό τελικά να λέει το πολυπόθητο ναι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ντουντού αποφάσισε να αποχωριστεί τα «ερυθρόλευκα» και επέστρεψε στη χώρα του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό, γεγονός που προκάλεσε θλίψη τόσο στους κόλπους της ακριτικής ομάδας, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γενικότερα.

«Μαύρη» σελίδα γράφτηκε στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, καθώς για πρώτη φορά υποβιβάζεται στην Α2.

Τέλος το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ αποφάσισε να μη δώσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν στον Πανιώνιο και τον Ηρακλή, προκαλώντας αναταραχή στις δύο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα