Αποθέωση του Ντέιβιντ Ουέστ των Πέισερς

02:57 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τη συνεισφορά του Ντέιβιντ Ουέστ στην πορεία των Ιντιάνα Πέισερς αναγνώρισε ο Φρανκ Βογκέλ, ενώ οι Ορλάντο Μάτζικ πιστεύουν στην ανατροπή.

Ο «μεταμορφωτής» κόουτς των Πέισερς έχει αποσπάσει την πλειοψηφία των θετικών δηλώσεων φέτος, αλλά ο ίδιος φροντίζει να διατηρεί το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου σε μία ισορροπία. Άλλωστε χρειάστηκε τους παίκτες του, για να αναβαθμίσει την ομάδα της Ιντιανάπολις τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες.

Ένας από αυτούς ήταν ο Ουέστ, 31χρονος πάουερ φόργουορντ που σημείωσε δώδεκα πόντους στο τρίτο

12λεπτο και τέσσερις στην παράταση του 101-99, με το οποίο οι Πέισερς έφτασαν στο 3-1 κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ. Όλα αυτά ενώ αποκτήθηκε φέτος σαν free agent.

«Ήταν κυρίαρχος. Οι αντίπαλοι δεν είχαν απάντηση. Είτε σκόραρε, είτε έβρισκε ελεύθερο συμπαίκτη του. Μας βοήθησε καταλυτικά στην τρίτη περίοδο» δήλωσε σχετικά ο Βόγκελ.

«Είναι σπουδαίος και δυνατός παίκτης. Μπορεί να προσφέρει με πολλούς τρόπους» σχολίασε ο Ράιαν Άντερσον, ο οποίος τον μαρκάρει κατά τη διάρκεια της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs.

Αναφορικά με το ίδιο το ματς, ο νεαρός κόουτς των Πέισερς δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο τέταρτο 12λεπτο, διάστημα στο οποίο απώλεσαν μεγάλη διαφορά. Ωστόσο ήταν χαρούμενος από το αποτέλεσμα:

«Κρατάμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με ταχύτητα και ευχέρεια στα σουτ. Εμείς χαλαρώσαμε και τους προσφέραμε ελπίδες για τη νίκη. Θα αντιμετωπίσουμε το πέμπτο παιχνίδι, σαν να ήταν το έβδομο».

Καλύτερα νιώθει ο Ντάνι Γκρέιντζερ, ο οποίος χτύπησε το δεξί του γόνατο στο τέταρτο ματς, αλλά επανήλθε στο παρκέ. Προπονήθηκε κανονικά στο μεσοδιάστημα και θα είναι διαθέσιμος στην επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων (ξημερώματα 02:00, 09/05).

Από την άλλη, οι Μάτζικ θέλουν πλέον τρεις σερί νίκες, αλλά παραμένουν αισιόδοξοι. Χωρίς τον Ντουάιτ Χάουαρντ, άλλωστε, έγιναν αουτσάιντερ, αλλά ο αντικαταστάτης του, Γκλεν Ντέιβις, κάνει ότι περνά από το χέρι του, ώστε να καλύψει το κενό.

«Νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε, όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο του τέταρτου αγώνα. Δείξαμε ενέργεια. Δεν μπορούμε κάτι παραπάνω, αλλά αν διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο για όλο το παιχνίδι, τότε θα κερδίσουμε» δήλωσε συγκεκριμένα ο «Big Baby».

Επίσης, ο Σταν Βαν Γκάντι, κόουτς των Μάτζικ, υποστήριξε: «Η πρόκληση είναι να επιστρέψουμε στη σειρά. Μόνοι μας βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση και καλούμαστε να βγούμε από αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα