Αποφασίζει για Μιλικάγκιεβιτς ο Παράσχος

Θετικές εντυπώσεις άφησε στο τεχνικό επιτελείο του Λεβαδειακού ο 20χρονος αριστερός χαφ Μιλικάγκιεβιτς στη χθεσινή (10/05) φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ωστόσο τον τελευταίο λόγο για την απόκτησή του τον έχει ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός των Βοιωτών δοκίμασε αρκετά νέα πρόσωπα κόντρα στους «κυανέρυθρους», ενώ ένας από αυτούς, ο οποίος άφησε μάλιστα και πολύ καλές εντυπώσεις ήταν ο Μιλικάγκιεβιτς. Ο νεαρός

Σέρβος έδειξε στοιχεία του ταλέντου του, αποδεικνύοντας πως μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια του Λεβαδειακού να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή και γιατί όχι να κάνει και το βήμα παραπάνω τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αυτός ωστόσο που θα αποφασίσει (τις επόμενες ημέρες) δεν είναι άλλος από τον Παράσχο, ο οποίος έχει και τον τελευταίο λόγο στη μετεγγραφή.

Παράλληλα, η διοίκηση μαζί με τον Γιώργο Παράσχο, εξετάζουν το ενδεχόμενο να προγραμματίσουν και άλλα φιλικά παιχνίδια το προσεχές διάστημα, ώστε ο Έλληνας τεχνικός να περάσει από το «μικροσκόπιό» του και άλλους νέους ποδοσφαιριστές, στην προσπάθειά του να ολοκληρώσει το παζλ του νέου Λεβαδειακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα