Από το δεύτερο γύρο θα ξεκινήσουν Κρεάνγκα, Γκιώνης

05:13 5/7/2012 - Πηγή: OnSports

Στις θέσεις 17-32 μεταξύ όλων των αθλητών, που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπολογίζεται ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε τον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης του Ιουλίου, που είναι ο τελευταίος πριν από την κορυφαία διοργάνωση του Λονδίνου και θα μετρήσει για την κλήρωση. Ο Γκιώνης αναρριχήθηκε στο νούμερο 38 από το 45 του περασμένου μήνα και ο Κρεάνγκα έπεσε στο 67 από το 66, κάτι

που σημαίνει πως θα ξεκινήσουν την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το δεύτερο γύρο του απλού.

Το ολυμπιακό τουρνουά του πινγκ πονγκ θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στην αγγλική πρωτεύουσα τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα, με προτεινόμενη ημερομηνία την 25η Ιουλίου. Οι πρώτοι 16 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες της παγκόσμιας κατάταξης θα μπουν απευθείας στον τρίτο γύρο του αγωνίσματος και οι επόμενοι 16 θα βρεθούν στο δεύτερο. Όσοι είναι από το νούμερο 33 και κάτω, μέχρι το συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων, θα ξεκινήσουν από τον πρώτο γύρο ή το νοκ άουτ προκριματικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα