Από την… βούλα η Σίτι

Την 7η συνεχόμενή της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας 3-1 της Νιούκαστλ με δύο πέναλτι.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, διατηρώντας τουλάχιστον το προβάδισμα των πέντε βαθμών από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» με ένα παιχνίδι παραπάνω βρίσκονται οκτώ βαθμούς πάνω από τους «κόκκινους διαβόλους», μετά τη νίκη τους με 3-1 απέναντι στην μέχρι στιγμής αήττητη Νιούκαστλ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι αποδείχθηκε προπονημένη στα… πέναλτι, καθώς τα δύο από τα τρία τέρματα ήρθαν

από την… βούλα. Αρχικά ο Μπαλοτέλι στο 41’ άνοιξε το σκορ, με τον Ρίτσαρντς να κάνει το 2-0 τρία λεπτά αργότερα.

Το 3-0 διαμορφώθηκε από τον Κουν Αγκουέρο στο 72’ από το σημείο του πέναλτι και πάλι φτάνοντας στα δέκα τέρματα για το φετινό πρωτάθλημα. Οι καρακάξες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τέρμα του Γκόσλινγκ στο 89’ μειώνοντας το εύρος της ήττας τους.

Στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ απέναντι στην Γουλβς και επικράτησε 2-1, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Ο Χαντ έβαλε τους «λύκους» μπροστά στο σκορ στο 37’ από το σημείο του πέναλτι, με τον Γιαγκέλκα να ισοφαρίζει για τα «ζαχαρωτά» στο 44’.

Η ανατροπή για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες ολοκληρώθηκε στο 83’ όταν ο Μπέινς ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες για την Γουέστ Μπρομ ήρθε η ώρα να επικρατήσει με 2-1 της Μπόλτον. Ο Τόμας έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 16’, ωστόσο ο Κλάσνιτς πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με πέναλτι για τους «γουόντερερς». Τη νίκη στους «μπάγκις» έδωσε ο Λονγκ στο 56’.

Η Γουίγκαν αυτοκτόνησε στο «JJB» όπου παραχώρησε ισοπαλία με 3-3 στην με δέκα παίκτες Μπλάκμπερν, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 99’! Ο Γιακούμπου μόλις στο 2’ έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, με τους Γκόμεζ (7’) και Κάλντγουελ (31’) να ανατρέπουν για τους γηπεδούχους. Ο Νταν αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 48’ ωστόσο με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ισοφάρισαν με τον Όιλετ. Ο Κρουσάτ στο 88’ έδειχνε να δίνει τη νίκη στην ομάδα του, ωστόσο ο Γιακούμπου στο 99’ (!) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο τερματοφύλακας της Μπλάκμπερν, Ρόμπινσον που ανέβηκε στο κόρνερ που είχε κερδίσει η ομάδα του.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ΚΠΡ που πέρασε νικηφόρα με 3-2 από το «Μπριτάνια» και την Στόουκ. Ο Γουόλτερς στο 8΄άνοιξε το σκορ για τους «πότερς» με τους Χέλγκουσον (22’) και Γιάνγκ (44’) να ανατρέπουν για τους φιλοξενούμενους. Ο σκόρερ της ισοφάρισης Χέλγκουσον έκανε το 3-1 για την ΚΠΡ στο 54΄καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Σόουκρος στο 64’.

Τέλος Σάντερλαντ και Φούλαμ έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο «Στάδιο του Φωτός» με τις δύο ομάδες να παραμένουν αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα