Απελ: «Μεγάλο κίνητρο η ΝΕΠ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΝΕ Πατρών Μπρεάνα Άπελ, μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας της.

Η Απελ δεν είναι η πρώτη Αυστραλέζα που καταφθάνει στην Πάτρα αλλά έχουν προηγηθεί η Γκίνδερ, η Γουέμπστερ και η Ρεβέκκα Βαν – Όμεν, οι οποίες συμβούλευσαν την Αυστραλέζα να έρθει στην Ελλάδα χωρίς δεύτερη σκέψη.Η Μπρεάνα Απελ ήρθε στην Ελλάδα

και ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ, φιλοδοξώντας να βοηθήσει τα «δελφίνια» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πρώτες δηλώσεις της διεθνούς Αυστραλέζας πολίστριας, σαν παίκτρια της ΝΕΠ ήταν οι εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Η ελληνική Α1 Εθνική είναι ένα από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα στον κόσμο και αυτό φάνηκε και από τις επιτυχίες της Εθνικής σας ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, με την κατάκτηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Σαγκάης».

Και συνέχισε: «Στην ομάδα της ΝΕΠ συνάντησα ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον. Όλες οι συναθλήτριες μου, η διοίκηση και ο προπονητής με αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή και με έκαναν να νιώσω άμεσα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας».

Η Απελ χαρακτήρισε πρόκληση την συμμετοχή της στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πρόκληση το ότι θα αγωνιστώ φέτος στην Ελλάδα. Η ΝΕΠ αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο για την καριέρα μου σαν παίκτρια. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας μου, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Len Trophy. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα