ΑΟΧ: «Ημέρες ιστορικών αποφάσεων»

Ανακοίνωση με αφορμή τη λήξη της φετινής σεζόν εξέδωσε ο ΑΟΧ μέσω της οποίας κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, αλλά και κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα από το δικό του «μετερίζι».

Παράλληλα, τονίζεται ότι ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΧ αναφέρει τα εξής:

«Αδέρφια Χανιώτες, φίλοι κι οπαδοί της δοξασμένης ομάδας

του νομού μας, του ΑΟΧ.

Ολοκληρώθηκε η πιο δύσκολη σεζόν των τελευταίων χρόνων. Δύσκολη γιατί:

Θυμίζουμε το διοικητικό χάος στην αρχή του καλοκαιριού του 2011 με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θυμίζουμε τις ανακατατάξεις στο ρόστερ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θυμίζουμε το γεγονός ότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε δύο μήνες μετά από την προβλεπόμενη ημερομηνία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θυμίζουμε τις παλινωδίες διαφόρων παρατρεχάμενων που ενώ υπόσχονταν στήριξη ποιούσαν τη νήσσαν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θυμίζουμε τις πρακτικές αθέμιτου σωματειακού ανταγωνισμού, που κάποιοι ενώ όφειλαν να τις άρουν τις ενίσχυαν.

Θυμίζουμε τον πόλεμο που δέχτηκε η ομάδα μας από οργανωμένα συμφέροντα, που αδυνατούν να δεχτούν την υγεία που αποπνέει το σωματείο μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στα ασφυκτικά αυτά πλαίσια κλήθηκε η ομάδα του νομού μας να αγωνιστεί.

Στηριζόμενη στους πιστούς φίλους της, στους αγνούς οργανωμένους και μη φιλάθλους.

Στηριζόμενη στο νεανικό ρόστερ και στο προπονητικό τιμ που αποτελεί πρότυπο για τις ομάδες της κατηγορίας, αλλά και για τις ανώτερες.

Στηριζόμενη στην αγόγγυστη στήριξη γνωστών και μη ανθρώπων, που σε συνθήκες οικονομικής κρίσης υπηρέτησαν το ιδεώδες του ποιοτικού αθλητισμού κι όχι του βρόμικου παραγοντισμού.

Στηριζόμενη σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο και νιώθετε υπερήφανοι ως Χανιώτες και ποδοσφαιρόφιλοι για την ομάδα του νομού μας.

Ξεκάθαρα, αντρίκια.

Καθώς ολοκληρώθηκε η σεζόν και η ομάδα στα ασφυκτικά προαναφερθέντα πλαίσια πέτυχε το στόχο της αξιοπρεπούς πορείας -σε αχαρτογράφητα νερά- πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός για τη χρονιά που έρχεται.

Είναι απαραίτητος ο σχεδιασμός της ομάδας στα νέα οικονομικά και ποδοσφαιρικά πλαίσια, τηρώντας απαρέγκλιτα την έμφαση στους Κρήτες ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες.

Είναι απαραίτητο το άνοιγμα στους απανταχού Χανιώτες και η προσέλκυσή τους κοντά στην ομάδα σε μία πανστρατιά ενίσχυσής της.

Είναι απαραίτητη επίσης η συνέχιση και η ολοκλήρωση της διοικητικής ανασυγκρότησης και βάσει των αρχών του σύγχρονου αθλητικού μάνατζμεντ να δημιουργηθεί η ισχυρή ηγετική ομάδα που με παράσταση σ’ όλα τα κέντρα αποφάσεων, με αξιοπιστία, καταμερισμό αρμοδιοτήτων, λογοδοσία πεπραγμένων και αξιολόγηση θα οδηγήσει την ομάδα μας στο επόμενο σκαλί, αυτό της επόμενης εθνικής κατηγορίας.

Οι μέρες που έρχονται δεν είναι μέρες ραστώνης, αλλά πρωτοβουλιών και ιστορικών αποφάσεων.

Ας αρθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων κι ο καθένας και η καθεμία από το μετερίζι του/της να πράξει το υψηλό καθήκον έναντι της ο

Keywords
Τυχαία Θέματα