ΑΟ Γλυφάδας: «Ανυπόστατα γεγονότα»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας χαρακτηρίζει ως ανυπόστατα γεγονότα, όσα δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα για τις σχέσεις του ΑΟ Γλυφάδας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του, εξέδωσε η ΠΑΕ.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι η λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Μουστόγιαννη προήλθε για λόγους τακτικής του αγωνιστικού πλάνου του προπονητή και όχι γιατί τον απασχολεί κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αφού οι γιατροί της ομάδας έχουν δώσει εδώ και αρκετό καιρό το πράσινο φως

για την υγεία του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΑΟ Γλυφάδας:
«Εδώ και αρκετές μέρες γνωστός αθλητικογράφος που εργάζεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο διεκδικώντας το βραβείο... ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ, δημοσιεύει ανυπόστατα γεγονότα που αφορούν την ΠΑΕ και τις σχέσεις μας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της.

Πριν λίγο καιρό διαβάσαμε έκπληκτοι ότι υπάρχουν τριγμοί στην συνεργασία μας με τον κύριο Ταραλίδη, σήμερα διαβάζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας κύριος Χρήστος Μουστόγιαννης αποχωρεί από την ομάδα λόγο τραυματισμών και άλλα πολλά που κατά καιρούς μεταφέρουν οι «κοριοί» στο συγκεκριμένο δημοσιογραφικό σαΐνι χωρίς να διέπεται από την ευαισθησία και την δεοντολογία διασταύρωσης της είδησης και τον σεβασμό προς τις θιγόμενες προσωπικότητες των ποδοσφαιριστών.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το δημοσίευμα και δηλώνουμε πως τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μουστόγιαννη δεν τον απασχολεί το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού, αφού οι ιατροί της ομάδας μας έχουν δώσει εδώ και αρκετό καιρό το πράσινο φως για την υγεία του ικανότατου ποδοσφαιριστή, ενώ για την περίπτωση του κυρίου Γιάννη Ταραλίδη κανένα σύννεφο ή τριγμοί δεν υπάρχουν σε κανένα ορίζοντα παρά μόνο στην σφαίρα της φαντασίωσης του ειδησεογράφου.

Η διακοπή της συνεργασίας μας με τον κύριο Μουστόγιαννη οφείλεται καθαρά σε λόγους τακτικής του αγωνιστικού πλάνου του προπονητή της ομάδας μας, ενώ μόνο καλά λόγια έχουμε να εκφράσουμε για τον χαρακτήρα ενός πραγματικού Τζέντλεμαν».

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση του Μιχάλη Τσωρμπατζάκη από τη Γλυφάδα. Σύμφωνα με αυτά, ο 29χρονος δεξιοπόδαρος μπακ ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου να αναζητήσει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Keywords
Τυχαία Θέματα