«Αντίο» με αποθέωση για τον Νίνη...

Το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού έδωσε σήμερα (20/05) ο Σωτήρης Νίνης και μόλις έγινε αλλαγή όλο το ΟΑΚΑ… σηκώθηκε στο πόδι για να τον αποθεώσει. Με δάκρυα στα μάτια κάθισε στον πάγκο!

Από τα... σπλάχνα του «τριφυλλιού» είναι βγαλμένος ο Σωτήρης Νίνης κι ως εκ τούτου η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Όπως κι έγινε, δηλαδή, αφού στο τελευταίο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα ο διεθνή μέσος γνώρισε την αποθέωση!

Ήταν το

72ο λεπτό όταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να τον αντικαταστήσει. Αμέσως όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του! Εκείνος ανταπέδωσε με ένα νεύμα και κατευθύνθηκε προς την πλάγια γραμμή, για να παραχωρήσει τη θέση του στον Γιώργο Καραγκούνη.

Με το που έγινε η αλλαγή, ο Νίνης αγκάλιασε τον Φερέιρα και αμέσως μετά τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ενώ κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού με δάκρυα στα μάτια. Όπως φάνηκε και από τον τηλεοπτικό φακό…

Ρυθμικά άκουσε να φωνάζουν το όνομά του και ο Καραγκούνης αμέσως μετά την είσοδό του στο ματς αλλά και ο Φερέιρα, στη συνέχεια, δείγμα της αναγνώρισης της δουλειάς του Πορτογάλου τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα