Άνετα το «3 στα 3» ο Εθνικός Γαζώρου

Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα, ο Εθνικός Γαζώρου επιβλήθηκε άνετα του Τηλυκράτη με 3-0, φτάνοντας τις 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Football League 2, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και κατάφεραν να προηγηθούν στο 26ο λεπτό με τον Πεχλιβανίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα των Σερρών, με το σκορ αυτό να «κλείνει» το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο

η ομάδα του Εθνικού μπήκε πολύ δυνατά και στο 57' έκανε το 2-0 με τον Παντελιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα του Άγγου.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε για την ομάδα του Εθνικού ο Κωνσταντινίδης στο 78' με την νίκη αυτή να είναι η τρίτη για τους Σερραίους, οι οποίοι δεν έχουν δεχτεί ακόμη γκολ.

Από την άλλη, το ντεμπούτο του Ανδρέα Παντζιαρά στον πάγκο του Τηλυκράτη δεν συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα, και πλέον η ομάδα της Λευκάδας είναι στην 7η θέση με 3 βαθμούς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Γιαννιώτης, Στεφανίδης (55’ Καλογιάννης),Κοσμίδης, Γαλακτερός, Αγγελόπουλος Παλάσκας, Κουκώλης, Πεχλιβανίδης (84’ Βασιλειάδης), Άγγος, Κωνσταντινίδης (81’ Κουκούτσης), Μαχαιρούδης.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Πίτκας, Αχείμαστος (60’ Αλμπάνης), Γκόγκας, Ιασωνίδης, Κατσίκης, Μυροφορίδης, Τατανίκου, Προβατίδης, Ρούσης (76’ Φέτσης) Συμελίδης (46’ Κατακάσογλου), Χριστοδούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα