Ανέλυσε το πλάνο του ο Αλαφούζος

Η οριστική συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη μεταβίβαση των μετοχών, την παραχώρηση της Παιανίας και τις δεσμεύσεις για τη ΓΗΠΕΛ, αλλά και η παρουσίαση των αξόνων πάνω στους οποίους θα κινηθεί το σωματείο λαϊκής βάσης μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε αρχικά στα υπόλοιπα μέλη την οριστική και υπογεγραμμένη συμφωνία ανάμεσα στον

ίδιο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση του 54,7% των μετοχών, όπως και αυτή για την παραχώρηση της Παιανίας, αλλά και τις έγγραφες δεσμεύσεις του για τη ΓΗΠΕΛ.

Εν συνεχεία ο Έλληνας επιχειρηματίας ανέλυσε με περισσότερες λεπτομέρειες στα υπόλοιπα μέλη τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου λαϊκής βάσης τονίζοντας πως θα δημιουργηθούν 5 κατηγορίες κλιμακωτών συνδρομών. Των 250 ευρώ, των 500, των 1.000, των 5.000 και των 10.000 ευρώ, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες κάθε φιλάθλου.

Κάθε μία από αυτές τις συνδρομές θα δικαιούται ένα εισιτήριο διαρκείας και μία ψήφο στο σωματείο. Φυσικά, όσο περισσότερα λεφτά βάλει κάποιος θα λαμβάνει και περισσότερα προνόμια εκτός από τα προηγούμενα που είναι δεδομένα για όλους. Πάντως, θα υπάρχει και μια ξεχωριστή κατηγορία για απλά μέλη (χωρίς κάποιο προνόμιο) τα οποία θα μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο με 20 ή 50 ευρώ.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος αφού εξήγησε τον λόγο που έχει κολλήσει η εκταμίευση του δανείου, πληροφόρησε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ότι έχει συγκεντρώσει ήδη 2,2 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Συνεχίζει ωστόσο τις επαφές με άλλους επιχειρηματίες φίλους του Παναθηναϊκού, που έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να βοηθήσουν τον σύλλογο οικονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα