Ανέλαβε τους Διόσκουρους ο Χωλόπουλος

Ο Άρης Χωλόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Ζήση Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία των Διόσκουρων Κοζάνης.

Οι Κοζανίτες δεν έμειναν για πολύ καιρό χωρίς προπονητή, αφού έδωσαν τα χέρια με το 41χρονο τεχνικό, ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη, καθώς πλέον θα στοχεύσουν στην άνοδό τους στη Β’ Εθνική. Βασικός στόχος τους, πάντως, παραμένει η παραγωγή και η ανάδειξη ταλέντων της περιοχής.

Η

ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Κοζανίτη προπονητή κ. Χωλόπουλο Άρη, για το αντρικό τμήμα του συλλόγου, αλλάζοντας σελίδα μετά την παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία, βάζοντας τον πήχη ψηλότερα. Το σωματείο μας πιστεύοντας στη σκληρή δουλειά, αλλά και στην υπομονή θέτει έναν μακροπρόθεσμο στόχο να ανέβει κατηγορία, αλλά και έναν άμεσο που είναι η αξιοποίηση των αθλητών της περιοχής μέσα από την ποιοτική δουλειά.

Το πλαίσιο συνεργασίας συμφωνήθηκε ύστερα από συζητήσεις της διοίκησης του Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης και του προπονητή κ. Χωλόπουλου τις προηγούμενες ημέρες και σημαντικό στοιχείο της συμφωνίας ήταν η εμπιστοσύνη που υπήρχε εκατέρωθεν, καθώς η γνωριμία προϋπήρχε. Ο κ. Χωλόπουλος με την εμπειρία και τις γνώσεις του στο άθλημα, το οποίο υπηρέτησε ως διεθνής αθλητής και ως προπονητής με πολύ καλή παρουσία, πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σε μια καλύτερη και πιο ποιοτική παρουσία της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα, ευελπιστούμε ότι η επάνοδός του στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης μέσω του συλλόγου μας θα βοηθήσει στην ανάδειξη των ντόπιων αθλητών αλλά και των αθλητών, που θα αρχίσουν να ξεπηδάνε από τα φυτώριά μας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Χωλόπουλο στην οικογένεια των Διόσκουρων και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του!».

Keywords
Τυχαία Θέματα