Αναβολή για τις 31/5 η απολογία Μποροβήλου-Μπάκου

Για τις 31/5 πήρε αναβολή η απολογία των Δημήτρη Μπάκου και Γιώργου Μποροβήλου στον ανακριτή για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Ενώπιον του ανακριτή κλήθηκαν να βρεθούν την Πέμπτη 10/5 ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και ο ένας εκ των μεγαλομετόχων, αναφορικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων που τάραξε το ελληνικό ποδόσφαιρο το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Μπάκος και Μποροβήλος είναι μέσα στους 83 κατά των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη, σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου,

με τις εξής κατηγορίες: α) δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και, β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Μέσω δικηγόρων εκπροσωπήθηκαν οι δύο ισχυροί άνδρες του Αστέρα και ζήτησαν και πήραν αναβολή για την απολογία τους στις 31/5, ενώ ζήτησαν να μελετήσουν και το υλικό, το οποίο δεν περιέχει νέα στοιχεία. Θυμίζουμε πως πέρυσι η αθλητική δικαιοσύνη είχε απαλλάξει τον Γιώργο Μποροβήλο, τον Δημήτρη Μπάκο και τον Αστέρα Τρίπολης από τις αποδιδόμενες σε αυτούς κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα