«Ανάσα» για Σεβίλλη

Το 2-0 της Σεβίλλης επί της Οσασούνα απομάκρυνε την ομάδα της Ανδαλουσίας από την επικίνδυνη ζώνη και στέρησε μερικές «ευρωπαϊκές» ελπίδες των φιλοξενούμενων.

Η Σεβίλλη ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και πιστοποίησε την υπεροχή της με γκολ στο 16ο λεπτό. Ωστόσο, το «εύθραυστο» 1-0 παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το 93ο λεπτό, χρονικό σημείο στο οποίο οριστικοποιήθηκε ο νικητής της αναμέτρησης στο Pizjaun. Άλλωστε, μέχρι την ανάπαυλα, η Οσασούνα είχε φανερώσει την προσήλωσή της στα αμυντικά της καθήκοντα.

Στο

16ο λεπτό, λοιπόν, ο Γκάρι Μέντελ, διαμόρφωσε το 1-0 με μακρινό σουτ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης... αποφάσισε ο Πιότρ Τροκόφσκι να τον συνοδεύσει στον πίνακα των σκόρερ, αφού βρήκε δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Πλέον οι Ανδαλουσιανοί συμπλήρωσαν 29 βαθμούς και βρέθηκαν έξι μακριά από τις «επικίνδυνες» θέσεις της La Liga. Από την άλλη, η Οσασούνα έμεινε στους 31 βαθμούς, συγκομιδή που αποτελεί το τωρινό «ευρωπαϊκό» όριο του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σεβίλλη: Πάλοπ, Φάτζιο, Σπάχιτς, Ναβάρο, Αντούχαρ, Ράκιτις, Μεντέλ, Ρέγιες (66' Ροντρίγκεζ), Νάβας, Νεγκρέδο (80' Ντιαβαρά), Κανουτέ (72' Τροκόφσκι).
Οσασούνα: Φερνάντεζ, Φλάνιο, Σέρχιο, Ραϊτάλα, Μπερτράν, Νεκουνάμ, Λόλο (46' Λαμά), Πουνιάλ. Μαρτίνεζ, Λέκιτς (46' Μπαλντέ), Κεχούντο (77' Τίμορ).

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής και την βαθμολογία της Primera.

{youtube}xeMfqHyj3OM{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα