Ανανέωσε με Πύρασο ο Αρσένος

Τη φανέλα του Πυράσου Νέας Αγχιάλου θα φορά και την ερχόμενη περίοδο ο Στέλιος Αρσένος, στο πρωτάθλημα της Α’ Θεσσαλίας.

Ο έμπειρος άσος ανήκει στον Πύρασο από το Δεκέμβριο του 2007, ωστόσο φέτος στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Όμως επέστρεψε στον δεύτερο γύρο και έπαιξε σε δέκα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει την παραμονή του ποδοσφαιριστή Στέλιου Αρσένου στο δυναμικό της ομάδος μας για τη νέα

αγωνιστική σεζόν 2012-2013».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, o Αρσένος επισήμανε: «Η σεζόν που πέρασε ήταν άσχημη από πλευράς αποτελεσμάτων και τελικής κατάταξης αλλά η ομάδα δεν θα διαλυθεί με την επιστροφή της στο τοπικό πρωτάθλημα. Αντιθέτως, υπάρχει μεγάλη θέληση από τη διοίκηση και τους ανθρώπους που τη στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια ώστε να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτή την προσπάθεια, καθώς ποδοσφαιρικά ο Πύρασος είναι το σπίτι μου και είμαι απολύτως ευχαριστημένος με τις συνθήκες που υπάρχουν. Ελπίζω η νέα σεζόν να είναι καλύτερη και να βρει τον Πύρασο ξανά στις επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα