Αναγέννηση: «Συσπειρωμένοι δίπλα στον Απόλλωνα»

Ανακοίνωση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα Σμύρνης και την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας εξέδωσε η «Αναγέννηση».

Μεταξύ άλλων, το Σωματείο Φίλων & Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης αποχαιρετά τον Στάθη Σταθόπουλο, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του, καλωσορίζει το νέο τεχνικό του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννη Γεωργαρά, ενώ καλεί τον κόσμο να μείνει συσπειρωμένος και δίπλα στην ομάδα «τώρα που η ανάγκη είναι μεγαλύτερη».

Το δελτίο Τύπου της «Αναγέννησης» αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο

της Αναγέννησης αποχαιρετά τον κ. Στάθη Στάθοπουλο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο κ. Σταθόπουλος αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στον Απόλλωνα, μεταξύ άλλων, τις οργανωτικές τομές που πέτυχε και έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδος. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την αρωγή και την συμπαράσταση που πρόσφερε η Αναγέννηση, χωρίς φανφάρες, όλους αυτούς τους μήνες, στην προσπάθειά του. Το τέλος άφησε κάποιες πληγές που ωστόσο δεν μπορούν να επισκιάσουν τη σχέση αλληλοσεβασμού που είχε αναπτυχθεί μεταξύ μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Τον περιμένουμε να πανηγυρίσουμε μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος του Μάη.

Ταυτόχρονα, καλωσορίζουμε και ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο μας προπονητή, Γιάννη Γεωργαρά, ένα λαμπρό αστέρι μας κατά το παρελθόν, έναν Απόλλωνιστή, ο οποίος στη πιο μαύρη περίοδο του συλλόγου, δήλωσε παρών και κατάφερε τότε να πετύχει έναν άθλο, που στη συνείδησή μας του έχει πιστωθεί και αυτό δεν άλλαξε ποτέ. Τώρα, καλείται και πάλι να φέρει σε πέρας μια ακόμη πιο δύσκολη αποστολή. Όμως επειδή είναι Απολλωνιστής, είναι καταρτισμένος προπονητής και κυρίως έχει άριστη γνώση του περιβάλλοντος του Απόλλωνα, θα τα καταφέρει μαζί με τους παίκτες μας που έχουν τεράστιες ικανότητες και αρκεί μόνο να πάρουν το θέμα «πρωτάθλημα» εγωιστικά για να το κατακτήσουν. Στο σημείο αυτό θέλουμε να συγχαρούμε και το μεγαλομέτοχο, Σταμάτη Βελλή, για την επιλογή του νέου προπονητή.

Τέλος, καλούμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ του Απόλλωνα, να παραμείνει συσπειρωμένος δίπλα στην ομάδα, ΤΩΡΑ που η ανάγκη είναι μεγαλύτερη, τώρα που τίποτα δεν είναι εύκολο, τώρα που οι παίκτες και ο προπονητής μας χρειάζονται περισσότερο κοντά τους. Στον Απόλλωνα ποτέ τίποτα δεν κερδήθηκε χωρίς μόχθο, όμως αυτή είναι η μαγεία και η διαφορά αυτού του Συλλόγου.

Δυνατά, χωρίς μεμψιμοιρίες τώρα και στο τέλος του Μάη θα πανηγυρίζουμε. Αρκεί να το πιστέψουμε ΟΛΟΙ!

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα