Αν δεν σπάσεις αυγά...

Στην ΠΑΕ μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα πως θα πρέπει επιτέλους να σπάσουν αυγά για να κάνουν ομελέτα. Και το λέω - καταγράφω - αυτό, γιατί απλούστατα διαπιστώνω μία συμπεριφορά ανάλογη με το παρελθόν, η οποία πάντοτε οδηγούσε σε ημίμετρα.

Τα ημίμετρα έφτασαν τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη θέση σήμερα, να αναζητά τρόπους να ανασάνει οικονομικά και να έχει τη δυνατότητα το καλοκαίρι να κερδίσει κάποιες επιπλέον μονάδες στην διαδικασία δημιουργίας

νέας ομάδας.

Είναι η εποχή του πονάει κεφάλι - κόψει κεφάλι. Τα περιθώρια στένεψαν για τα καλά και αυτό που διαπιστώνω είναι μία όχι και τόσο ξεκάθαρη στάση των διοικητικών σε θέματα ομάδας. Άλλα λένε στη μία πλευρά, άλλα στην άλλη.

Ειδικά στο κομμάτι των οργανωμένων, μεταφέρεται εντελώς διαφορετικό κλίμα σε σχέση με το πραγματικό, κάτι που εμφανίζει και την βασική αδυναμία της διοίκησης να πείσει για το τι πρέπει να κάνει.

Στους οργανωμένους, αρκεί να πεις την αλήθεια. Αυτός μας κάνει αυτό και πρέπει να φύγει ή αυτός μας προσφέρει αυτό και πρέπει να μείνει. Το να λες πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τους παίκτες και σε έναν μήνα να ξεκινήσεις κουβέντες με κάποιους για να φύγουν, αναιρώντας τα όσα τους έλεγες πριν από λίγες ημέρες, θα τους εξαγριώσουν ακόμη περισσότερο. Απλά σε αυτούς τους εξαγριωμένους, θα προστεθούν και οι ρεπόρτερ που για ακόμη μία φορά βγάζεις στο πέναλτι χωρίς να φταίνε σε τίποτα.

Οι ρεπόρτερ ξέρουν καλά τι γίνεται μέσα στην ομάδα. Καταλαβαίνουν και την προσπάθεια που γίνεται να εξισορροπήσει η κατάσταση από την πλευρά της διοίκησης. Αλλά εδώ χρειάζεται μία αποφασιστικότητα, η οποία δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.

Μέχρι στιγμής παρακολουθώ τα όσα γίνονται και λέγονται σχεδόν αμέτοχος. Σέβομαι την πίεση που υπάρχει εντός των γραφείων της Μικράς Ασίας, περιμένω την συνέντευξη Τύπου για να δω αν υπάρχει επιτέλους πυγμή γύρω από τα θέματα της ομάδας, περιμένω να δω αν μπορεί να δημιουργηθεί όραμα έστω και σε βάθος χρόνου.

Ελπίζω όλα τα παραπάνω να είναι μία κακή δική μου εκτίμηση. Και μακάρι να αναγκαστώ να πω πως έκανα λάθος. Αλλά οι ενδείξεις που έχω με οδηγούν σε αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα