Αμανατίδης: «Μόνο αν η Νίκη κάνει αυτό που ξέρει»

09:08 2/7/2012 - Πηγή: OnSports

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου πρέπει να κάνουν το δικό τους παιχνίδι στα δύο εναπομείναντα ματς για να πάρουν την άνοδο στη Football League, σύμφωνα με τον Περικλή Αμανατίδη.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη με 3-2 επί της Ζακύνθου για την τέταρτη αγωνιστική των play off και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του.

«Πολλά συγχαρητήρια στους 28 παίκτες. Δεν υπάρχουν άλλοι ποδοσφαιριστές

που παίζουν 1η Ιουλίου, που γίνεται ο τελικός του Euro. Η ομάδα έφτασε εδώ μέσα από μια σκληρή διαδικασία και έχει γίνει ακόμη πιο σκληρή από τα τελευταία παιχνίδια, στα οποία ξεκινάμε δεχόμενοι γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Φαίνεται ότι όλο αυτό γίνεται, για να είναι έτοιμοι οι παίκτες μας για τα δύο τελευταία μεγάλα ματς.

Πιστεύω να δείξουμε σ’ αυτά ένα καλό πρόσωπο και να πετύχουμε κάτι, το οποίο πράγματι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ζακύνθου, γιατί είδε όλες τις ομάδες στα μάτια και δε φοβάται καμία. Το έχει αποδείξει με τα αποτελέσματά της. Η δική μας ομάδα, η οποία επίσης είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων, θα δώσει στα δύο τελευταία ματς μία μάχη και θα έχει πάρα πολλές ελπίδες, μόνο αν κάνει αυτό που ξέρει. Η Νίκη ξέρει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα βγάλουμε τον καλό εαυτό των παικτών και θα τα δείξουμε.

Η Νίκη δεν έγινε κακή ομάδα από ένα αποτέλεσμα (σ.σ το 1-0 από τον Οικονόμο), στο οποίο έχουμε μάρτυρες τις κάμερες και τη νοημοσύνη μου ότι είχαμε τρία δοκάρια και πέντε ευκαιρίες. Αυτή η ομάδα, που μέσα σε τρεις μέρες φαίνεται ότι αμφισβητείται, θα κερδίσει το στοίχημα της εμπιστοσύνης. Αυτό είναι και το καλύτερο - και το είπα και στους παίκτες- στη ζωή να μη σου χαρίζει κανείς τίποτα, ούτε οι δικοί σου άνθρωποι», ήταν τα λόγια του κ. Αμανατίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα