Αμανατίδης: «Η απάντηση της Νίκης»

Την ανάκαμψη από τους παίκτες της Νίκης Βόλου μετά την ήττα με 1-0 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης περιμένει ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών θέλει οι ποδοσφαιριστές του να γυρίσουν στις καλές εμφανίσεις αρχής γενομένης από το ματς με τη Ζάκυνθο για την τέταρτη αγωνιστική των play off ανόδου στη Football League.

«Δε δείξαμε το πολύ καλό πρόσωπο που είχαμε πριν από τρεις μέρες (με Πανηλειακό).

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Οικονόμο, δείξαμε ένα μέτριο πρόσωπο. Επηρεαστήκαμε από το γρήγορο γκολ, αφού κυνηγούσαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από το τέταρτο λεπτό το σκορ. Δεν αξίζει αυτό στην ομάδα μας. Με πείραξε περισσότερο η διαχείριση που κάναμε μετά το 1-0.

Ο Οικονόμος ξέρει πολύ καλά όλες τις γωνίες και όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου. Πίστεψε ότι μπορεί να κρατήσει αυτό το σκορ και έπαιξε μόνο γι’ αυτό. Είναι αλήθεια ότι ο Οικονόμος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ. Η ψυχολογία μας μετά το γκολ ήταν στα... πατώματα, πράγμα που επέτεινε την κούρασή μας. Αντιδράσαμε σε κάποιες στιγμές καλά, φέροντας σωστά την μπάλα στην περιοχή και ο τερματοφύλακας του Οικονόμου είχε καλή απόδοση.

Πρέπει να γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις και να δείξουμε με τη Ζάκυνθο το άλλο μας πρόσωπο. Έπειτα με τους δύο βασικούς συνδιεκδικητές της ανόδου θα πρέπει να αποδείξουμε το κάτι παραπάνω. Το καλό σ’ αυτό το τουρνουά είναι ότι μπορεί μια ομάδα να δώσει μέσα σε τρεις μέρες μια αγωνιστική απάντηση. Μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μετράνε οι απαντήσεις κι όχι στα λόγια και μπροστά στα μικρόφωνα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες», ήταν τα λόγια του κ. Αμανατίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα