Αλεξίου: «Αξιόλογη ομάδα ο Πλατανιάς»

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης αντιμετωπίζει σήμερα (24/11, 14.00) τον Πλατανιά σε μια αναμέτρηση για το Κύπελλο με τον τεχνικό της ομάδας, Σάκη Αλεξίου, να τονίζει ότι πρόκειται για δύσκολο αγώνα, στον οποίο ωστόσο οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα προσπαθήσει να προκριθεί ο Οδυσσέας Αναγέννησης, στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Κέρκυρα. Ο προπονητής των Σερραίων έκανε δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου νοκ

- άουτ αγώνα με τον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς Χανίων είναι γενικώς μια άγνωστη ομάδα για εμάς. Το γεγονός όμως, ότι ξεκίνησε τόσο θετικά στη Β’ Εθνική μαρτυρά ότι είναι αξιόλογη ομάδα. Μας περιμένει δύσκολη αποστολή και θα παίξουμε για το καλύτερο. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο κίνητρο και πιστεύω ότι θα μετρήσουν η πειθαρχία, η τύχη και η διάθεση. Σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά στην έδρα μας. Τα παιδιά κουράστηκαν από την πολύμηνη προετοιμασία και βλέπουν αυτή την αναμέτρηση ως μια ευκαιρία να επιβραβευτούν οι ως τώρα κόποι τους».

Στα καθαρά αγωνιστικά, στη διάθεση του προπονητή του έχει τεθεί ο Κώστας Μπασιούκας, ενώ στην αποστολή θα είναι και ο Γιάννης Μπάκανος, με τη συμμετοχή του στον αγώνα ωστόσο, να είναι αμφίβολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα