Αλεξανδρής: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά»

Ο Αλέξης Αλεξανδρής, τεχνικός της πρωτοπόρου της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο, Ελασσόνας, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα με τον Ταυρωπό.

Πέντε στα πέντε μετράει η ομάδα της Ελασσόνας, η οποία οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας και έχει ήδη ξεφύγει με 5 βαθμούς από το δεύτερο. Ο προπονητής της ομάδας τόνισε ότι η κατάκτηση της νίκης στον τελευταίο αγώνα με τον Ταυρωπό ήταν δύσκολη υπόθεση, ενώ στάθηκε στην άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που επηρέασε πολύ τους 22 ποδοσφαιριστές…

«Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν δείξεις μέσα

στον αγωνιστικό χώρο ότι είσαι ανώτερος. Η δική μας ομάδα είναι ανώτερη αυτή τη στιγμή από την ομάδα του Ταυρωπού, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ιδρώσεις και να ματώσεις στο γήπεδο και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες με τόσο άσχημο αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά και πάνω από όλα είμαστε ευχαριστημένοι που και οι 22 παίκτες φύγανε ζωντανοί από το γήπεδο. Είναι κρίμα να παίζει σε αυτό το γήπεδο η ομάδα της Καρδίτσας».

Ο Αλεξανδρής υπογράμμισε πως η Ελασσόνα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, έχει στόχους, αλλά κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά...

«Εμείς πηγαίνουμε βήμα-βήμα, είμαστε καινούργια ομάδα και έχουμε κάνει πράξη αυτό που θέλουμε. Τα όνειρά μας είναι πάντα εώς την επόμενη Κυριακή. Οι στόχοι υπάρχουν, είναι ορατοί κι εφικτοί, εμείς όμως έχουμε δικαίωμα να μιλάμε μόνο εώς την άλλη Κυριακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα