Αλαφούζος: «Ο Παναθηναϊκός των οπαδών»

Σχεδόν σε καθημερινή βάση χρησιμοποιεί το twitter ο Γιάννης Αλαφούζος για να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του και να εκφραστεί για τα δρώμενα του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας δέχθηκε στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter το ακόλουθο μήνυμα: «Συγχαρητήρια, πάντως, που αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας και απαντάτε και προσωπικά σε φίλους του Παναθηναϊκού.

Καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος, απάντησε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Μερικές φορές όμως αναγκάζεσαι να κρατάς και κάποιες ενέργειες κ.λπ. μυστικές».

Στη συνέχεια, άλλος φίλαθλος του Παναθηναϊκού τον ρώτησε: «Σε περίπτωση που πάρετε τελικά το ποσοστό του Τζίγκερ θα παίζουν οι αγώνες μας στο ΣΚΑΙ; Καλή επιτυχία πάντως».

Η απάντηση του Έλληνα επιχειρηματία ήταν η ακόλουθη: «Προσπαθούμε να σωθεί ο Παναθηναϊκός και να δημιουργηθεί μια νέα ιδιοκτησιακή πραγματικότητα. Ο ΠΑΟ των οπαδών. Γυρίζουμε σελίδα! Οι οπαδοί του συλλόγου προσφέρουν αναλόγως με τις δυνατότητες που έχουν, αποφασίζουν ισότιμα, κρατούν το μέλλον στα χέρια τους. Ελπίζουμε να γεννηθεί ένα νέο μοντέλο που θα βασίζεται πρώτα από όλα στην ψυχή μας. Αν τα καταφέρουμε, τα άλλα θα ακολουθήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα