Ακόμα ανέτοιμος ο Nick Swisher των Νιου Γιορκ Γιάνκις

Δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% ο Nick Swisher και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο outfielder/first baseman των Νιου Γιορκ Γιάνκις έχει τραυματιστεί στον τετρακέφαλο και θα χάσει μερικά ακόμα παιχνίδια. Πάντως φαίνεται πως επανέλθει εντός των επόμενων ημερών. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως ο Brett Gardner θα επιστρέψει λίγο πριν από το φετινό All Star Game

στους Νεοϋορκέζους. Θυμίζουμε πως ο 28χρονος left fielder έχει πρόβλημα στον αγκώνα.

«Καμπάνα» στον Freddy Galvis

Έκανε χρήση αντικανονικών ουσιών και ο Freddy Galvis των Φιλαδέλφεια Φίλις δέχθηκε ποινή πενήντα αγωνιστικών! Σημειώνουμε πως ο infielder είναι εκτός δράσης από τις 6 Ιουνίου λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Δεν αποφεύγει την εγχείρηση ο Kyle Drabek

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο 24χρονος pitcher των Τορόντο Μπλου Τζέις, Kyle Drabek, θα εγχειριστεί στον αγκώνα. Μοιραία θα απουσιάσει από την υπόλοιπη σεζόν. Η πρώτη σχετική επέμβαση είχε γίνει το 2006.

Υποτροπή για τον Evan Longoria

Δεν «έβγαλε» το ματς-ζεστάματος ο Evan Longoria των Τάμπα Μπέι Ρέις, καθώς ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Πλέον θα συνεχίσει τη σχετική αποθεραπεία και θα αργήσει να επιστρέψει στην third base του συλλόγου της Φλόριντα.

Δεύτερη γνώμη για τον Brandon Beachy

Δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο ο Brandon Beachy των Ατλάντα Μπρέιβς. Πάντως ο pitcher των «γενναίων» θα αναζητήσει δεύτερη ιατρική άποψη για το πρόβλημα στον αγκώνα.

Παραμένει αμφίβολος ο Joe Mauer

Δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους τετρακέφαλους ο Joe Mauer. Μοιραία παραμένει αμφίβολος για τα επόμενα παιχνίδια των Μινεσότα Τουίνς. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για ταχεία επαναφορά του. Κάτι αντίστοιχο ισχύει για την επιστροφή του Matt Capps, που ξεπέρασε τις έντονες ενοχλήσεις στον δεξιό αγκώνα.

Προς ανταλλαγή ο Jeremy Guthrie

Οι Κολοράντο Ρόκις προσπαθούν να ανταλλάξουν τον Jeremy Guthrie, όπως αποκάλυψε η «Denver Post». Μάλιστα φαίνεται πως ενδιαφέρονται οι Τορόντο Μπλου Τζέις για την απόκτηση του pitcher, που δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα.

Ενεργοποίηση του Skip Schumaker

Επανήλθε στο βασικό ρόστερ των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς ο Skip Schumaker. Έχει ήδη χάσει τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο, αλλά πλέον θα πάρει τη θέση του center fielder στο βασικό σχήμα των «καρντς».

Απέφυγε την εγχείρηση ο John Danks

Δεν αποδείχθηκε σοβαρός ο τραυματισμός του John Danks στον ώμο, οπότε δεν θα χρειαστεί εγχείρηση. Έτσι ο 27χρονος pitcher των Σικάγο Ουάιτ Σοξ αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου έναν μήνα, αφού ολοκληρώσει σχετική αποθεραπεία. Παράλληλα ανακοινώθηκε η προώθηση του δεξιόχειρα pitcher, Dylan Axelrod, που πήρε τη θέση του Zach Stewart.

Προς τον Tyler Thornburg

Πιθανότατα ο Tyler Thornburg θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Shaun Marcum στο rotation των Μιλγουόκι Μπρούερς. Ο… κανονικός βασικός έχει τραυματιστεί στον αγκώνα.

Νέα συμμετοχή για τον Franklin Morales

Το επόμενο

Keywords
Τυχαία Θέματα