Αισιοδοξία για Ζαρντίμ και στην Πορτογαλία!

12:56 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δεδομένη θεωρούν την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα Μέσα της Πορτογαλίας.

Την Τρίτη (5/6) το σύνολο του ελληνικού Τύπου παρουσιάζει τον νεαρό προπονητή ως τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», μετά τη συνάντηση που είχε σε καλό κλίμα με τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε ανάλογο ύφος… έρχονται τα δημοσιεύματα

και από την χώρα του 37χρονου προπονητή, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα της ιβηρικής χώρας, απομένουν μόνο τα τυπικά μεταξύ των δύο πλευρών και δεν αποκλείεται την Τρίτη να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής που αποχώρησε απρόσμενα από την τεχνική ηγεσία της Μπράγκα, έπειτα από διαφωνία με τον πρόεδρο Αντόνιο Σαλβαδόρ, είχε χθες συνάντηση με τους διοικούντες τον σύλλογο και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών», αναφέρεται σε δημοσίευμα του «desporto».

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Record» στην ηλεκτρονικής της έκδοση, αναφέρει πως σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους». Πάντως, οι πηγές της εφημερίδας προέρχονται από την Ελλάδα.

«Ο Πορτογάλος τεχνικός, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του Μοχάμεντ Αφζάλ πήγε στην Αθήνα για να έχει τις τελικές επαφές με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να ανακοινωθεί επίσημα ως ο νέος τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε».

Keywords
Τυχαία Θέματα