Άγιαξ Ταύρου-Φωστήρας 1-2

22:02 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Σημαντική νίκη η οποία τον κρατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου, πήρε ο Φωστήρας που νίκησε 2-1 τον Άγιαξ Ταύρου στο τοπικό ντέρμπι.

Στο +4 από τον δεύτερο Ελπιδοφόρο αποσπάστηκε ο Φωστήρας, μετά τη σημαντική νίκη του επί του συντοπίτη Αίαντα.

Μόλις στο 5' ο Ντεντόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καραβίδα, ο διαιτητής τηςσυνάντησης έδειξε την άσπρη βούλα όμως ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Τσαϊλάκη.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Χαλίλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Μακρυπίδης δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να γράψει το 1-0 για τους γηπεδούχους

Στο

40' όμως η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Ντεντόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχηση στα καρέ του Άγιαξ και με ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 89' η μπάλα έφτασε στο Χίσο, όμως το σουτ που επιχείρησε τράντξε το δοκάρι της εστίας του Τσαϊλάκη. Στο 93' όμως, ο Μπεθάνης σέντραρε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Μακρυπίδης άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας με αυτό το τρόπο το τελικό 2-1.

Άγιαξ Ταύρου: Τσαϊλάκης, Πέττας,Καραβίδας, Τσούτσης, Μακρυπίδης, Κατίδης,Λάνγκος (83' Γιάκαλος), Σερδενές, Χαλίλι,Σπανάκος, Κόσι (46' Σωτηρόπουλος).

Φωστήρας:Μπότος, Κόπελας(76' Κούτρος), Τασουλής, Τζώνης, Τερζής,Μπούκουρης (53' Μπεθάνης), Χίσο, Δωροβίνης,Ντεντόπουλος, Βλάχος, Παπαδημητρίου(61' Πετρίτσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα