Αυτοκτόνησε η Σερβία

Με χαμένο πέναλτι του Βίντιτς η Σερβία ηττήθηκε από την Σλοβενία με 1-0 και έμεινε εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μόνο τη νίκη ήθελε η Σερβία απέναντι στην αδιάφορη Σλοβενία για να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ πρόκρισης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς κατάφερε να ηττηθεί.

Το γκολ της… αποτυχίας

ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Βρσιτς. Οι Σέρβοι είχαν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης, ωστόσο ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς αστόχησε σε πέναλτι στο 64’ και έτσι η 2η θέση πήγε στην Εσθονία.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο (65’ Ίλιτς), Σούλερ, Σέζαρ, Λιουμπιάνκιτς, Τζόκιτς, Κιρμ, Ραντοσάβλιεβιτς, Μπατσίνοβιτς (69’ Κριν), Βρσιτς (76’ Μπίρσα), Ματάβζ
ΣΕΡΒΙΑ: Γιοργκάρεβιτς, Βίντιτς, Ιβάνοβιτς, Τόσιτς, Στάνκοβιτς, Κολάροφ, Γιοβάνοβιτς (57’ Κράσιτς), Πέτροβιτς (51’ Πάντελιτς), Νίνκοβιτς (72’ Μίλιγιας), Σούμποτιτς, Μρτνζα

Εύκολα η Ιταλία

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η Ιταλία επικράτησε με 3-0 της Βορείου Ιρλανδίας και έκλεισε με ιδανικό τρόπο τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «σκουάντρα ατζούρα» ήταν ο Αντόνιο Κασάνο που πέτυχε δύο γκολ (21’, 53’), με το αυτογκόλ του ΜακΆλεϊ στο 74’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν (76’ Ντε Σάνκτις), Κιελίνι, Ντε Ρόσι, Κασάνο (56’ Οσβάλντο), Μπαλτσαρέτι, Ακουιλάνι (68’ Νοτσερίνο), Μπαρτζάλι, Κασάνι, Μοντολίβο, Τζιοβίνκο, Πίρλο
Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Τέιλορ, Χόντσον, ΜακΓκίβερν, ΜακΆλεϊ, Νόργουντ (73’ ΜακΛάγκιν), Μπερντ, Λιτλ, Ντέιβις, Χίλι (65’ Φίνι), Έβανς, Γκόρμαν (77’ ΜακΓκιν)

Keywords
Τυχαία Θέματα