Αυτό θα πει πρωτοτυπία!

14:07 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Οι αγώνες του Πανελληνίου Φοιτητικού Πρωταθλήματος 8x8 Nescafe Frappe Students Cup ξεκινούν επιτέλους αυτήν την βδομάδα!

Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και σ’αυτό το στάδιο που ακόμα δεν έχουμε να σχολιάσουμε αγωνιστική κίνηση, μπορούμε να κάνουμε κάποιες γενικές παρατηρήσεις! Οι συμμετέχοντες προέρχονται από όλο το φάσμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλην την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετέχουν

από ΑΕΙ και ΤΕΙ των 10 πόλεων αλλά και από επαγγελματικές σχολές, ΙΕΚ, σχολές ΟΑΕΔ, Τεχνικά λύκεια (ΤΕΕ - ΤΕΛ), Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών... Και οι ειδικότητες είναι άπειρες: από Νομικές, Ιατρικές και πολυτεχνικές σχολές, μέχρι Φιλοσπφική, Θεολογία, Μουσικές σπουδές, Τουρκικών σπουδών, κάθε λογής τεχνικοί – όπως ψυκτικοί, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι και φυσικά Πληροφορικάριοι από κάθε γωνιά! Αυτό θα πει πικοιλία!!! Αξιοσημείωτα είναι και πολλά ονόματα ομάδων που έχουν κλέψει την παράσταση όπως οι Κουφοί Αετοί, οι Ξεμωραμένες Παρθένες, οι Τυφλοπόντικες, οι Μαλλιαροί, οι Αριθμολάγνοι, οι Sweethearts, οι Βρωμύλοι, η Beauty Free και ο Αστέρας Τσουρεκιών... Αυτό θα πει πρωτοτυπία!

Παρόλο που ξεκινούν τα παιχνίδια οι εγγραφές συνεχίζονται! Έτσι μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες μπορούν ακόμα οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr . Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν στην 1η διοργάνωση είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή, η Κέρκυρα και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8x8. Το paixnidi zwntanevei_ ...λοιπόν όπως λέει και ο μεγάλος χορηγός και το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί και ιντερνετικά τις εξελίξεις πέρα από το site της διοργάνωσης και από το www.onsports.gr. Stay online!

Επίσης, τη σημαντική φιλανθρωπική καμπάνια συνεχίζουν οι φοιτητές και όλοι οι συμμετέχοντες του NescafeFrappeStudentsCup8x8 και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε απλά με ένα κλικ! Αρκεί όσοι έχουμε facebook να μπούμε ΕΔΩ και να κάνουμε LIKE στο group του Nescafe Frappe Students Cup και η διοργάνωση θα χαρίσει 0,10€ στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για κάθε δικό μας LIKE. Ας χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και ας σταθούμε στο πλευρό των Φοιτητών που κάνουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Υπερήφανος Χορηγός Επικοικοινωίας της διοργάνωσης είναι το onsports.gr».

Keywords
Τυχαία Θέματα