Αφιερωμένη στον Μουαμπά!

Η Τσέλσι επικράτησε 5-2 της Λέστερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup με τους παίκτες της να αφιερώνουν τη νίκη στον Φαμπρίς Μουαμπά.

Στη… σκιά του σοβαρού προβλήματος υγείας του ποδοσφαιριστή της Μπόλτον, Φαμπρίς Μουαμπά διεξήχθη η αναμέτρηση για τα προημιτελικά του FA Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λέστερ.

Οι «μπλε» πήραν μία εύκολη νίκη, επικρατώντας 45-2 και θα βρεθούν στα ημιτελικά με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Ο Κέιχιλ στ 12’ άνοιξε το σκορ

και αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στον πρώην συμπαίκτη του στην Μπόλτον. Ο Καλού στο 17’ έκανε το 2-0, για να έρθει ο Τόρες να σκοράρει ύστερα από 17 (!) παιχνίδια και να κάνει το 3-0 στο 67’. Ο Μπέκφορντ μείωσε για τις «αλεπούδες» στο 77’, ωστόσο ο Τόρες πήρε… φόρα και πέτυχε ακόμα ένα τέρμα στο 85’, κάνοντας το 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι, με τέρμα του Μάρσαλ μείωσαν σε 4-2, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μεϊρέλες στις καθυστερήσεις.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς (76’ Νταβίντ Λουίζ), Μποσίνγκουα, Κέιχιλ, Μπερτράν, Μίκελ, Μεϊρέλες, Τόρες, Μάτα (46’ Μαλουντά), Καλού (63’ Εσιέν), Στάριτζ.
ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Κοντσέσκι, Μπαμπά, Σεντ Λέτζερ (63’ Σουπ), Μόργκαν, Ντάιερ, Βέλενς (83’ Μάρσαλ), Ντανς, Γκάλαχερ (43’ Πελτιέ), Μπέκφορντ, Νούτζεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα