ΑΕΚ: Άνεμος… ανανέωσης από Νικολαΐδη!

08:42 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποτελεί την… μοναδική ελπίδα όλων για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ, με τον πρώην πρόεδρο της «Ένωσης» να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του με νέους… συμπαίκτες!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ο Ντέμης Νικολαΐδης επιθυμεί να επιστρέψει στα διοικητικά της ΑΕΚ, με την προσπάθεια επιστροφής του να είναι τελείως διαφορετική από εκείνη του 2004, καθώς ο πρώην πρόεδρος της

«Ένωσης» στηρίζεται από πρόσωπα τα οποία δεν είχαν εμπλακεί στην προηγούμενη θητεία του.

Η κίνηση αυτή του Ντέμη Νικολαΐδη δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν δίνοντας το… σύνθημα της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ, κάτι το οποίο αποτελεί συνειδητή επιλογή του πρώην προέδρου. Ενδεικτικό είναι, πως είναι εξαιρετικά αμφίβολο σε πόσους από τους πρώην μετόχους έχει απευθυνθεί.

Πλην του Νίκου Νοτιά, ο οποίος είναι έτσι και αλλιώς παρών στην επόμενη μέρα του «Δικεφάλου» καθώς διατηρεί το προπονητικό κέντρο, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Νικολαΐδης επιδιώξει να συνεργαστεί με άλλου πρώην μετόχους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικολαΐδης θα έχει και νέα πρόσωπα στη διοικητική στελέχωση της ΠΑΕ, καθώς αναμένεται να υπάρξουν επιλογές οι οποίες θα είναι… άφθαρτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα