Αδελφά σωματεία Μπαρτσελόνα και Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου!

Μύρισε... Μπαρτσελόνα το Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου (23/06), καθώς μέλη του καταλανικού συλλόγου επισκέφθηκαν την Κρήτη ως επίσημοι καλεσμένοι της Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου!

Το κρητικό σωματείο που εδρεύει στο χωριό Μονοφάτσι και το οποίο «δανείστηκε» το όνομα του ιστορικού καταλανικού συλλόγου μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής, ωστόσο προβαίνει ήδη σε πρωτοποριακές κινήσεις. Καλεσμένοι λοιπόν στα επίσημα εγκαίνια

και στις αθλητικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου Μανόλη Μανταδάκη, ήταν η Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής και μέλος του Δ.Σ. της Μπάρτσα κα. Γκουινοβάρ Πιλάρ, καθώς επίσης και ο Διευθυντής Προγραμμάτων Εκπαίδευσης και κατάρτισης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Χούλιο Αλμπέρτο Μορένο.

Ο κ. Μανταδάκης απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στην κα. Πιλάρ και στον κ. Μορένο, ενώ τους δόθηκε και μια φανέλα του ΟΦΗ η οποία θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη. Ακολούθησαν χαιρετισμοί - καλωσορίσματα του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ηρακλείου Μανόλη Πατεμτζή και στη συνέχεια Πιλάρ Γκουινοβάρ και Χούλιο Αλμπέρτο Μορένο ανέλυσαν τη φιλοσοφία της «Μπάρτσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα