Αμπιντάλ: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην Βαρκελώνη, παρά το ενδιαφέρον των Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτησή του.

Φτάνοντας στο 32ο έτος της ηλικίας του, ο Έρικ Αμπιντάλ δεν θα αργήσει να βάλει τέλος στην καριέρα του, καθώς στην επόμενη πενταετία δεν αποκλείεται να έχει «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ωστόσο, η… μπογιά του περνάει ακόμα, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει οι Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος

να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τα χρήματα που παίρνω. Θέλω να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα για τα επόμενα δύο χρόνια και να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Είμαι σίγουρος ότι θα τα βρω με την Μπαρτσελόνα».

Σχετικά με την υγεία του και το πρόβλημα που αντιμετώπισε την περυσινή χρονιά, είπε ότι δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα. «Έχω μιλήσει στον μάνατζερ μου για αυτό το θέμα. Νιώθω καλά και θέλω να παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είμαι μία χαρά στην υγεία μου και θέλω να αποδείξω ότι είμαι καλά», είπε ο Γάλλος διεθνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα