To εθνικό σπορ των Ελλήνων...

Αν ξύπναγες σήμερα στην Ελλάδα και υποθέσουμε ότι έλειπες 3 μήνες θα νόμιζες ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα κράμα Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ και Μπάγερν και ότι πέραν της πρώτης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται αήτητος και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Επίσης, θα νόμιζες ότι έχει στον πάγκο του όχι τον Φερέϊρα, αλλά τον δάσκαλο του Μουρίνιο και οι παίκτες του ότι είναι κάτι μεταξύ Τσάβι, Μέσι και Ινιέστα!

Και όμως

στην χώρα της υπερβολής και στην χώρα όπου οι δημοσιογράφοι έχουν μάθει να γράφουν και να ξεγράφουν ο Παναθηναϊκός στα τέλη Αυγούστου, ακριβώς η ίδια ομάδα από τους ίδιους που γράφουν τώρα για υπερομάδα, για προπονητή μάγκα και μάγο και παίκτες "χορευτές", ήταν ομάδα για άλλη κατηγορία, είχε προπονητή "μάγειρα" και παίκτες "γατάκια"! Α και μία διοίκηση που είχε απαξιώσει τους πάντες και τα πάντα και είχε διαλύσει την ομάδα με τις επιλογές της και τις μετεγγραφές της(για την διοίκηση ακόμα δεν έχουμε διαβάσει ακόμα ευχολόγια)!

Μα είναι δυνατόν; Έλεος πια... που απευθύνονται κάποιοι και τι νομίζουν ότι μπορεί να καταφέρουν;

Όντως, ο Παναθηναϊκός στο πιο δύσκολο του παιχνίδι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα κατάφερε μία σπουδαία νίκη, σε μία έδρα που σπανίως περνάει κάποιος και σε συνδυασμό με την γκέλα του Ολυμπιακού πέρασε στην πρώτη θέση!

Άλλο αυτό και άλλο το γεγονός ότι ξαφνικά έγινε ομάδα "διαστημική"! Απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ με εξαιρετικές και σημαντικές απουσίες (ο ΠΑΟΚ δεν έχει την επιλογή σε περίπτωση απουσιών αλλαγών) και με έναν Χαλκιά να συναγωνίζεται σε γκάφες... τον Κοστάντσο πήρε το διπλό! Ένα διπλό που εγώ προσωπικά θεωρώ ότι περισσότερο τον βοηθάει ψυχολογικά , παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε κατά 2 βαθμούς τον "αιώνιο" αντίπαλο του! Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός να έχει συνέχεια και να μπορεί να κρατήσει αυτό το διπλό μέχρι το τέλος του "μαραθωνίου", γιατί όπως μας έχει δείξει ακόμα και σε καλύτερες ποδοσφαιρικά εποχές ο Παναθηναϊκός αυτοκαταστρέφεται! Πολύ περισσότερο ας περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει με τους πρίγκιπες και τα fund γιατί σε λίγο καιρό αν δεν προχωρήσουν οι διαδικασίες αλλαγής διοίκησης ίσως σε λίγο καιρό να έχουμε άλλα θέματα και εκεί όπως πάντα οι πάντες θα ανακαλύψουν ότι υπεύθυνη για όλα είναι η ανύπαρκτη διοίκηση του τριφυλλιού που δεν βοηθάει την ομάδα να πάρει τον δρόμο της...

Ας κρατούν πλέον κάποιοι μικρό καλάθι... γιατί έχουμε πει κατ' επανάληψη, η κολοτούμπα είναι το εθνικό σπορ των Ελλήνων!

Keywords
Τυχαία Θέματα