Super League και Μαρινάκης κατά Γόντικα!

Πρωτοφανή ανακοίνωση κατά μέλους της και συγκεκριμένα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα εξέδωσε η Super League, καταδικάζοντας τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του περί «φιλικών αγώνων» - Άναψαν τα αίματα μεταξύ Μαρινάκη, Γόντικα!

«Η Super League καταδικάζει

τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος!

Άναψαν τα αίματα μεταξύ Μαρινάκη – Γόντικα!

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League το απόγευμα της Παρασκευής, άναψαν τα αίματα καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών», ζήτησε σε έντονο τόνο από τον Γόντικα να ανακαλέσει τις δηλώσεις του περί «φιλικών» οι οποίες φωτογράφισαν τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος ωστόσο των «πρασίνων» αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι επικίνδυνα! Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση όπου ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίουσε και για περίπου πέντε λεπτά η συνεδρίαση μετατράπηκε σε… κόλαση!

Keywords
Τυχαία Θέματα