Play offs σαν... ψέμα στο βόλεϊ!

Μετά από έξι ώρες συνεδρίασης της ΕΣΑΠ, το Δ.Σ. κατέληξε τελικά στην απόφαση να ξεκινήσουν τα play offs την Κυριακή (1/4).

Παρά την αρχική απόφαση να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό το Σάββατο (31/3), τελικά μετά το πρόβλημα που παρουσίασε η ομάδα της Βόχας αναφορικά με την μετακίνηση και το γεγονός πως δεν μπορεί να βρει ξενοδοχείο, ο πρώτος μεταξύ

τους ημιτελικός θα γίνει την Κυριακή (1/4) στις 20.45 στη Μίκρα. Ο δεύτερος αγώνας του ζευγαριού προγραμματίστηκε για τις 4 Απριλίου και ο τρίτος (εάν χρειαστεί) στις 7 του ίδιου μήνα.

Όσον αφορά στον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου και στον Ολυμπιακό, μετά από πολύωρες συζητήσεις, κατέληξαν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/3) στη Σύρο, με τον δεύτερο την Τετάρτη (4/4) και τον τρίτο στις 17/4 (αν χρειαστεί) λόγω της συμμετοχής του παίκτη του Ολυμπιακού Μενέλαου Κοκκινάκη στους αγώνες της Εθνικής Εφήβων.

Από εκεί και πέρα έγινε αποδοχή του αιτήματος των Άρη και ΠΑΟΚ για διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα για τις θέσεις 5-8, στην έδρα του Άρη (Αλεξάνδρειο) την επόμενη εβδομάδα. Η ακριβής ημερομηνία θα γίνει γνωστή αύριο (30/3).

Επίσης, ο νομικός σύμβουλος Χ. Ηλιάδης έθεσε το θέμα των play outs και την άμεση διεξαγωγή τους αλλά ο παράγοντας του Παναθηναϊκού, Χρόνης Ακριτίδης αντέδρασε λέγοντας πως «δεν τίθεται ούτε λόγος», καθώς εκκρεμεί υπόθεση της ΕΑΠ για τον Ριβέρα και η οριστική απόφαση του αθλητικού δικαστή. Έτσι, η τελική απόφαση που πάρθηκε είναι να συζητηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους, μετά την ολοκλήρωση των νομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν το ΤΑΑ ΕΑ Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ και οι οριστικές αποφάσεις που πάρθηκαν:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 78η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ το οποίο πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Στο πλαίσιο της συνάντησης των προέδρων της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ για το μέλλον της αμειβόμενης πετοσφαίρισης συμφωνήθηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον ΓΓΑ με τον οποίο θα συζητηθούν διάφορα θέματα συμπεριλαμβανομένου και αυτών που αναφέρονται στην πρόσφατη ανακοίνωση του κ. Μπιτσαξή, σχετικά με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

-Επιβεβαιώθηκε απ' όλα τα σωματεία η βούληση τους για εξυγίανση των ΤΑΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε συνεργασία με τους λοιπούς φορείς του αθλήματος

-Συστήθηκε επιτροπή από νομικούς η οποία θα παρουσιάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο τα πλεονεκτήματα της κάθε νομικής μορφής αθλητικού σωματείου (Ερασιτεχνικό, ΤΑΑ, Ανώνυμη Εταιρία)

-Αποφασίστηκε η έναρξη των αγώνων των Play Offs για τις θέσεις 1-4 και 5-8.

Συγκεκριμένα:

Οι αγώνες Ηρακλής (1) - Παμβοχαϊκός (4) θα διεξαχθούν:

1ος αγώνας, Κυριακή 1 Απριλίου, 20.45, Μίκρα
2ος αγώνας, Τετάρτη 4 Απριλίου, Βόχας
3ος αγώνας (αν χρειαστεί), Σάββατο 7 Απριλίου, Μίκρα

Οι αγώνες Φοίνικας Σύρου (2ο) - Ολυμπιακός (3) θα διεξαχθούν:

1ος αγώνας, Κυριακή 1 Απριλίου, 18.30, Σύρος
2ος αγώνας, Τετάρτη 4 Απριλίου, Ρέντη
3ος αγώνας (αν χρειαστεί), Τρίτη 17 Απρι

Keywords
Τυχαία Θέματα