MotoGP: Τέλος στη συνεργασία Yamaha – Petronas

13:37 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Η Yamaha έχασε ένα σημαντικό χορηγό στις μάχες της με τα… έξοδα στις μάχες των γκραν πρι του MotoGP.

Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας η Yamaha και η Petronas να λήξουν τη συνεργασία τους στο MotoGP. Η Petronas, κολοσσός πετρελαιοειδών στη Μαλαισία, στήριζε τις προσπάθειες της ομάδας τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους βασικούς

χορηγούς και μαζί είχαν ως απολογισμό 2 συνεχόμενους Παγκόσμιους Τίτλους Αναβατών και Κατασκευαστών.

Ο Λιν Τζάρβις, Γενικός Διευθυντής της Yamaha Motor Co, δήλωσε στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας: «Η σχέση ανάμεσα στη Yamaha και την Petronas είχε μεγάλη επιτυχία, πετύχαμε σημαντικά πράγματα μαζί στην κατηγορία MotoGP. Τώρα η σχέση μας έχει φτάσει στο τέλος και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας στην Petronas για τη στήριξη και τους εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον».

Από τη μεριά του ο Μοχάμεντ Μεντάν Αμπντουλάχ, Γενικός Διευθυντής της Petronas πρόσθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τη Yamaha Factory Racing τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν τον καιρό, είχαμε τα οφέλη μιας τόσο ισχυρής φίρμας η οποία μας προέβαλε και μοιραστήκαμε τις αξίες και το πάθος μας. Η ομάδα έχει πετύχει πολλά στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και της ευχόμαστε να συνεχίσει να έχει επιτυχίες στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα