MotoGP Ντ.Μπρίβιο: «Ο Στόνερ δεν εξέλιξε τη Ducati»

Ο μάνατζερ του Βαλεντίνο Ρόσι, Νταβίντ Μπρίβιο σε συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό GPOne.com μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στον Κέισι Στόνερ και τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη του Ιταλού η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη για τον Superstar των MotoGP καθώς έκανε δουλειά και για την επόμενη σεζόν. Όταν ρωτήθηκε γιατί ο Στόνερ πήγαινε τόσο γρήγορα με την Ducati ο Μπρίβιο απάντησε πως το δυνατό σημείο του Αυστραλού είναι η

προσαρμογή του η οποία του δίνει σιγουριά και έτσι κινείται γρήγορα με οτιδήποτε έχει στα χέρια του. Αυτό έφερε αποτελέσματα αλλά δεν βοήθησε καθόλου την Ducati στην εξέλιξη της μοτοσικλέτας.

Σε αυτό τον τομέα ο Ρόσι είναι τελείος διαφορετικός και σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό μάνατζερ μπορεί να καταλάβει περισσότερο τα προβλήματα της μοτοσικλέτας και να τα λύσει. Στόχος τους είναι στη διάρκεια του χειμώνα να φτάσουν στο επίπεδο της Yamaha του 2004, όταν ο Ρόσι έφερε τη μοτοσικλέτα σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

«Η Honda και η Yamaha αρχίζουν από στερεή βάση. Η Ducati από την άλλη ξεκινά από την αρχή. Έχει εντελώς νέο περιμετρικό αλουμινένιο πλαίσιο και νέο κινητήρα για να βελτιώσει την κατανομή βάρους και την ισορροπία της μοτοσικλέτας. Ήταν δύσκολη χρονιά και ο Βαλεντίνο έδωσε πολλές πληροφορίες. Ελπίζω αυτό που ξεκινήσαμε φέτος να μας φέρει στο επίπεδο που είχαμε στη Yamaha το 2004».

Η Ducati δεν χάνει χρόνο και κάνει δοκιμές στη Χερέθ με τον Κάρλος Τσίκα και Φράνκο Μπαταΐνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα