MINI Roadster: open-top οδηγική απόλαυση

Φέτος την άνοιξη θα λανσαριστεί στην αγορά το πρώτο open-top διθέσιο στην ιστορία της εταιρίας, με τη μορφή του MINI Roadster.

Το έκτο μοντέλο του Βρετανού κατασκευαστή premium αυτοκινήτων είναι μία κομψή, σπορ compact πρόταση για απαιτητικούς (ψαγμένους) οδηγούς που εκτιμούν την υψηλή αισθητική, τους ισχυρούς κινητήρες και την ακρίβεια της ανάρτησης. Το ΜΙΝΙ roadster υπόσχεται γνήσιο σπορ στυλ

σε συνδυασμό με άμεση απόλαυση της open top οδήγησης στην πόλη.

Σπορ, ακαταμάχητο – κλασικό MINI

Η σχεδιαστική γλώσσα ΜΙΝΙ βρίσκει έκφραση στις αναλογίες ενός roadster αυτή τη φορά, χαρίζοντας στο ανοιχτό διθέσιο μοναδική εμφάνιση και τονίζοντας την κομψή, αεροδυναμική γραμμή του όταν η οροφή είναι κλειστή. Το soft-top του MINI Roadster ανοίγει γρήγορα και εύκολα με το χέρι – ικανοποιώντας άμεσα την επιθυμία για open-top οδήγηση.

Ξεχωρίζοντας οπτικά, ο χώρος αποσκευών των 240 λίτρων του MINI Roadster προσφέρει ευελιξία στη μεταφορά αποσκευών χάρη στο ειδικό άνοιγμα πίσω από τα καθίσματα. Οι επενδυμένες προστατευτικές μπάρες από ανοξείδωτο ατσάλι και το πλαίσιο του παρμπρίζ ολοκληρώνουν την κομψή σχεδίαση του αυτοκινήτου – παρέχοντας παράλληλα βέλτιστη ασφάλεια στον οδηγό και το συνοδηγό.

Απόλυτη αίσθηση go-kart

Ισχυροί κινητήρες σε συνδυασμό με συστήματα ανάρτησης άριστα ρυθμισμένα δημιουργούν τη γνώριμη αίσθηση go-kart του MINI. Η εμπρός κίνηση – ένα ακόμα σήμα-κατατεθέν του brand – συνδυάζεται με τεχνολογία πλαισίου απαράμιλλη στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην γνήσια οδηγική απόλαυση. Τη δική τους συμβολή έχουν το στάνταρ σύστημα Dynamic Stability Control και η βέλτιστη αεροδυναμική, ακόμα και με την οροφή ανοιχτή – χάρη στην ενεργή πίσω αεροτομή που ανοίγει αυτόματα όταν το MINI Roadster φτάνει τα 80 km/h.

Στάνταρ εξοπλισμός υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη εμφάνιση

Οι οδηγοί του MINI Roadster μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου τους και μέσα από τον πολύ ποιοτικό στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει αιρκοντίσιον, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες, Park Distance Control, καθίσματα ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος και ένα ηχοσύστημα συμβατό με MP3 που διαθέτει CD player και σύνδεση AUX IN. Το χρωματολόγιο του MINI Roadster περιλαμβάνει δύο απλές και έξι μεταλλικές αποχρώσεις, ενώ οι σπορ ρίγες διατίθενται σε τρεις εκδόσεις για το καπό, το πορτμπαγκάζ και τις πίσω ποδιές. Εσωτερικά, το MINI Roadster προσφέρει ομοίως ποικίλες επιλογές με εκδόσεις καθισμάτων και ταπετσαριών που αναδεικνύουν το σπορ/compact χαρακτήρα ή τη φινέτσα του αυτοκινήτου.

Διατίθενται αποκλειστικά σπορ καθίσματα σε απόχρωση Toffy και μαύρα σπορ καθίσματα σε Punch Leather με μπεζ οπές και έξι διαφορετικές διακοσμητικές λωρίδες για να επιλέξει ο πελάτης.

Οικογένεια μοντέλου: διατίθενται τέσσερις σπορ εκδόσεις

Το MINI Roadster θα λανσαριστεί στην αγορά σε τέσσερις εκδόσεις και συγκεκριμένα: το σπορ MINI John Cooper Works Roadster με

Keywords
Τυχαία Θέματα