LIVE το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις που θα ληφθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο είναι προγραμματισμένο για σήμερα (23/03) στις 14:00. Το Onsports βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Το ΔΣ έχει πλέον μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μετά τη βαρύτατη τιμωρία των «πράσινων» για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο

Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, δύο από το επόμενο, με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 252.500 ευρώ!

Στο ΔΣ αναμένεται να φανεί η αντίδραση που θα έχει για αυτήν την τιμωρία ο Παναθηναϊκός, ενώ σίγουρο θεωρείται ότι θα κατατεθεί έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και αυτό του νέου οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ, μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη.

Από τη στιγμή που η περίπτωση του Δημήτρη Γόντικα φαίνεται ότι εγκαταλείπεται, το όνομα του Γιώργου Στάμου δείχνει ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Παράλληλα, τα μέλη του ΔΣ θα πρέπει να δουν και τους τρόπους, με τους οποίους θα... τρέξουν τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ.

Βασικό όλων είναι το οικονομικό και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν ή αναμένεται να συγκεντρωθούν ενόψει και του νέου ραντεβού που θα υπάρξει με την UEFA στις 31 Μαρτίου.

Στο προηγούμενο ΔΣ είχε εκδηλώσει την πρόθεση του να βοηθήσει την ΠΑΕ, μέσω δανείου, ο Θοδωρής Βασιλάκης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανάλογες κινήσεις.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και ο τρόπος αντίδρασης κάποιων μελών του ΔΣ, καθώς υπάρχει η φημολογία για παραίτηση μερικών εξ αυτών.

Ακόμη κι αν κάτι τέτοιο συμβεί, στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν ότι θα υπάρξει πρόβλημα ή ότι η ομάδα θα οδηγηθεί σε λύση πρωτοδικείου, καθώς έχουν βρει τρόπους για την αντικατάσταση των μελών, στην περίπτωση που αυτά παραιτηθούν.

Το Onsports βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σας ενημερώνει για τις εξελίξεις:

{coveritlive}28f44b0cb7{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα