H Λαρίσα ερωτεύτηκε ποδοσφαιριστή

Μέχρι τώρα ήταν γνωστή ως «μούσα του Μουντιάλ». Η Λαρίσα Ρικέλμε μέχρι τον προηγούμενο μήνα ήταν «μόνιμη» στα γήπεδα, χωρίς όμως να εμπλέκεται με τους άμεσους πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές των ομάδων.

Πλέον κι αυτό το «ταμπού» έπεσε για την διάσημη Παραγουανή, που μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της «μέλος του αθλήματος» με ακόμα έναν τρόπο: αυτόν της φιλενάδας ποδοσφαιριστή! Στην αρχή υπήρχαν φήμες και μερικά σποραδικά δημοσιεύματα, όμως με το πέρασμα των εβδομάδων η είδηση

επιβεβαιώθηκε. Η Λαρίσα είναι ζευγάρι με τον Χονάθαν Φάμπρο, έναν Αργεντινό μεσοεπιθετικό που ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά πολιτογραφήθηκε Παραγουανός και παίζει πια στη Σέρο Πορτένιο.

Η Λαρίσα επιβεβαίωσε εμμέσως τη σχέση της με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή μέσω του προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή κι αφού ο αγαπημένος της πέτυχε ένα γκολ στον αγώνα με τη Σπορτίβο Λουκένιο.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr για το «Η Λαρίσα ερωτεύτηκε ποδοσφαιριστή»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα