H επίσκεψη στο Καραϊσκάκη και το «This is… Creta»!

Με τον τίτλο του αουτσάιντερ θα ριχτεί ο ΟΦΗ στην πρώτη μάχη των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αυτό το αουτσάιντερ ωστόσο, μάλλον είναι από διαφορετική... πάστα. «Δαγκώνει» και φιλοδοξεί να φωνάξει, «This is…. Creta» διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στο ξέφωτο του τελικού.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να προέρχονται από τον… αέρα της νίκης στο δεν σφύριξε κι… έληξε «clasico» με τον Παναθηναϊκό

και να΄χουν ουσιαστικά βάλει στη… βιτρίνα τους το φετινό τίτλο του πρωταθλήματος, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει να αντιπαρατάξει τα δικά της όπλα εν όψει του πρώτου μεταξύ τους ραντεβού. To Οnsports καταγράφει, τα πέντε σημαντικότερα.

Δεν τρέμει το Καραϊσκάκη

Ο ΟΦΗ έχει πάρει την τρέχουσα σεζόν τον «αέρα» του Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα να μην τρέμουν τα πόδια των παικτών του και να μην τους πιάνει… ίλιγγος, όταν πατούν το χορτάρι του φαληρικού γηπέδου. Εν ολίγοις, δεν κατεβαίνουν σαν… χεσμένοι, για να θυμηθούμε την περίφημη ατάκα του Ακη Ζήκου, εξαιρετικά αφιερωμένη στα πρόσωπα με τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια.

Και για του λόγου το αληθές, η κρητική ομάδα απέσπασε δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες φετινές επισκέψεις της στην έδρα του Ολυμπιακού, έστω και εάν η μία ήταν ανεπίσημη και όσο να΄ναι δεν μπορεί να συγκριθεί με τα επίσημα ματς.

Στις 29 Οκτωβρίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-0) κατάφερε με γκολ των Μάντζιου και Γεωργίου στα τελευταία 16 λεπτά να ισοφαρίσει (2-2) και να «αποδράσει» με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της.

Η πρώτη - χρονικά- φετινή επίσκεψη στο Καραϊσκάκη καταγράφηκε στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτου αγώνα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και «κόλλησε» στο 0-0.

Φυσικά, η ειδοποιός διαφορά εκείνου του ΟΦΗ με τον τωρινό, ακούει στο όνομα Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας και «φύλακας άγγελος» των σύντεκνων στις δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις όχι μόνο δεν ανήκει πλέον στο ρόστερ της κρητικής ομάδας, αλλά φοράει τα ερυθρόλευκα γάντια. Ποιος να΄το λεγε στα αλήθεια…

Ο επόμενος...εργοδότης

Η δίψα των παικτών του ΟΦΗ να διακριθούν στο crash test με τον Ολυμπιακό και να ανεβάσουν την μετοχή στους στο χρηματιστήριο των αγορών, εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου να παθαίνουν Αλτσχάιμερ όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού τους όσο να΄ναι σκέφτονται πως ενδεχομένως να παίζουν για τον επόμενο εργοδότη τους.

Τα ευρώ της ρεβάνς

Η πρόκληση να αφήσουν οι παίκτες ανοιχτή την υπόθεση πρόκρισης και να αντικρίσουν το χρώμα του χρήματος μέσα από τις αυξημένες εισπράξεις της ρεβάνς στο «Γεντί Κουλέ» και γιατί όχι μέσα από ένα γενναιόδωρο πριμ.

Η πρόκληση του «Αναστό»

Το δέλεαρ του Νίκου Αναστόπουλου να πετάξει εκτός τελικού τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και να βρεθεί για πρώτη φορά στην προπονητική καριέρα του στον τελικό του Κυπέλλου. Ο «αλενατόρε

Keywords
Τυχαία Θέματα