Final Four - Τελικός: Η ώρα των Σκορπιών

Το astrology.gr έπεσε μέσα στις προβλέψεις του για τον τελικό κυπέλλου, για τις εκλογές και για το ζευγάρι του τελικού του final 4. Προέβλεψε ακόμα και την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ με τη βοήθεια της διαιτησίας. Ας δούμε τι προβλέπει για τον νικητή του τελικού

Τελικά εδώ στο astrology.gr από προβλέψεις πάμε καλά! Ύστερα από

τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο όπου προβλέφθηκε η κατάκτηση του από τον Ολυμπιακό στην παράταση, ήρθαν οι ...απίστευτα ακριβείς εκτιμήσεις για τις εκλογές και μόλις προχθές η πρόβλεψη πως στο Final 4 της Πόλης η μεν ΤΣΣΚΑ θα μπορούσε να κερδίσει μόνον με την βοήθεια της διαιτησίας και ότι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε στον τελικό!

Συγκεκριμένα:

ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ:Το κουμάντο ο Ποσειδώνας

«Ο Ομπράντοβιτς έχει σαν ισχυρό ατού το τετράγωνο του διελαύνοντα Δία προς την γενέθλια Αφροδίτη του. Οι δύο πλανήτες του έδωσαν πέρυσι το τρόπαιο μέσω Ηλιακού τόξου (σύνοδος) και παρότι η όψη βρίσκεται στην εκπνοή της, μπορούν να το ξανακάνουν.

Ωστόσο, η λήξη του αγώνα φαίνεται να είναι έργο ...Ποσειδώνα, κάτι που σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι προϊόν κλοπής!»

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Με οδηγό το '97

«Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία ο Ίβκοβιτς βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη νίκη, αφού έχει την υποστήριξη του Δία.»

Και τώρα βέβαια μένει να απαντηθεί το κρίσιμο ερώτημα: Θα τα καταφέρει ο Ίβκοβιτς και ο Ολυμπιακός κόντρα στους Ρώσους; Ή διαφορετικά ποιός από τους δύο Σκορπιούς προπονητές έχει το πάνω χέρι;

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr για το θέμα με τίτλο «Η ώρα των Σκορπιών»

Keywords
Τυχαία Θέματα