F1 Ινδία Τζ.Μπάτον:«Το μονοθέσιο δεν ήταν γρήγορο για να κερδίσει»

Σταθερός και γρήγορος ήταν ο Τζένσον Μπάτον και απογοητευτικός o Λιούις Χάμιλτον για την McLaren. Όμως και οι δύο πρωταγωνίστησαν.

Μία δεύτερη θέση από το Μπάτον κρατά τη McLaren στις ομάδες που πρωταγωνιστούν και ο Χάμιλτον συνεχίζει το σήριαλ δημοσιότητας με τον Φελίπε Μάσα. Ας δούμε τι δική τους άποψη.


Τζένσον Μπάτον : « Όσον αφορά την ομαδική προσπάθεια τα κάναμε όλα σωστά σήμερα – απλά το μονοθέσιο δεν ήταν αρκετά γρήγορο για να κερδίσει. Έκανα καλή

εκκίνηση, ανέβηκα θέσεις στον πρώτο γύρο και μετά έμεινα στο να κρατήσω τον Βέμπερ πίσω μου για 5 με 6 γύρους. Τελικά νομίζω πως… του χαλάσαμε τα πίσω ελαστικά, κάτι που μας επέτρεψε να διατηρήσουμε τη διαφορά. Στη συνέχεια προσπάθησα να ασχοληθώ με τον Φέτελ αλλά ήταν πολύ δύσκολο να τον πλησιάσεις. Το τελευταίο pit stop, ήταν ένα ρίσκο βάζοντας τα σκληρά ελαστικά νωρίτερα από τον Σεμπαστιάν. Δούλεψε όμως αρκετά καλά, καθώς κατάφερα να τον πλησιάσω στα 3 δευτερόλεπτα. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς – και νομίζω πως κάναμε το μέγιστο δυνατό. Μου άρεσε όλη η εμπειρία του Σαββατοκύριακου.»

Λιούις Χάμιλτον : « Στην επαφή με τον Φελίπε Μάσα πραγματικά δεν αισθάνθηκα πως έφταιγα ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Στο grid, λίγο πριν του ενός λεπτού σιγής, αυτός και εγώ στεκόμασταν δίπλα - δίπλα και έβαλα το χέρι μου πάνω του και του είπα: «Να έχεις έναν καλό αγώνα σήμερα». Τον σέβομαι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχα την αίσθηση μιας δόνησης στο μονοθέσιο στις δεξιές στροφές: Ήταν σαν το πάτωμα να έξυνε το έδαφος στην πραγματικότητα. Πίεζα σκληρά όσο μπορούσα, αλλά δεν μπορούσα να βρω την απόδοση, έτσι θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Ήταν μια περιπετειώδης χρονιά, αλλά υπάρχουν ακόμα αγώνες μπροστά μας και θα προσπαθήσω να πετύχω όσους περισσότερους βαθμούς μπορώ. Ο Τζένσον έκανε σπουδαία δουλειά σήμερα, έτσι ήταν εμφανές πως ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ για τον επόμενο αγώνα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ : http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα