Euro 2012: Θέλει και τρίτο τίτλο ο Τόρες

16:54 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Φερνάντο Τόρες μιλώντας για το Euro 2012 τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τον τρίτο του φετινό τίτλο μετά το FA Cup και το Champions League.

Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Φερνάντο Τόρες ο οποίος σε ένα από τα φιλικά της προετοιμασίας της Ισπανίας σκόραρε. Ο επιθετικός της Τσέλσι προέρχεται από

μία πολύ επιτυχημένη σεζόν με τις κατακτήσεις των FA Cup και Champions League. Ο διεθνής επιθετικός στοχεύει και σε τρίτο τίτλο όπως είπε ο ίδιος με δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης και έχουμε μία διαφορετική πίεση. Εγώ ελπίζω για μία τέλεια διοργάνωση. Είχα σπουδαία σεζόν με την Τσέλσι όπου πήρα το FA Cup και το Champions League και θα ήθελα σε αυτά να προσθέσω και το Euro», είπε αρχικά ο 92 φορές διεθνής ποδοσφαιριστής.

Σε ό,τι αφορά την κλήση του από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε, είπε: «Δεν είναι εύκολο το να βρίσκομαι εδώ, αλλά θέλω να διατηρήσω την εμπιστοσύνη του Ντελ Μπόσκε και θα πρέπει να κάνω καλή διοργάνωση. Για αυτόν το λόγο είμαι εδώ. Έχουμε έναν συλλογικό στόχο και όχι προσωπικούς», κατέληξε ο 28χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα