Euro 2012: «Θα δυσκολευτεί η Αγγλία»

04:43 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ρόμπι Φάουλερ μιλώντας για το Euro 2012 τόνισε πως η εθνική ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες.

Αρκετοί είναι οι τραυματισμοί που πρέπει να ξεπεράσει ο Ρόι Χόντγκσον για να παρατάξει μία δυνατή ομάδα στα τελικά του Euro 2012. Ο πρώην τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, δεν υπολογίζει στους Φρανκ Λάμπαρντ, Γκάρι Κέιχιλ και Γκάρεθ Μπάρι με τον πρώην διεθνή επιθετικό, Ρόμπι Φάουλερ να τονίζει τις

δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα «τρία λιοντάρια».

«Θα είναι δύσκολο για την Αγγλία να κερδίσει τη διοργάνωση. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο τουρνουά όπως είναι οι Γερμανία, Ισπανία και Ολλανδία. Ακόμα και η Γαλλία έχει τον τρόπο να κάνει κάτι καλό. Στα χαρτιά και στον αγωνιστικό χώρο όλοι δείχνουν καλύτεροι από την Αγγλία», είπε αρχικά ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ για να συνεχίσει:

«Φυσικά και ελπίζω να τα πάμε καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες. Ο παίκτης κλειδί για την επιτυχία είναι ο Στίβεν Τζέραρντ. Έχω παίξει μαζί του και τον είχα ως αρχηγό. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής και κάθε ομάδα που τον έχει γίνεται καλύτερη. Ήδη έχουμε την απώλεια του Ρούνεϊ που είναι τεράστια και θα πρέπει όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω», είπε ο Φάουλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα