Euro 2012: Προλαβαίνει τα τελικά ο Κιελίνι

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό του στο τελευταίο ματς της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο θα προλάβει να αναρρώσει και να βρεθεί με την Ιταλία στο Euro 2012.

Οι φόβοι του Ιταλού αμυντικού ότι θα χάσει τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόπασαν, καθώς όπως ενημερώθηκε θα αναγκαστεί να μείνει μακριά από τα γήπεδα για περίπου 20 ημέρες, μετά το τράβηγμα πρώτου βαθμού στον δεξιό μηρό που αποκόμισε στη νίκη

της «γηραιάς κυρίας» επί της Αταλάντα με 3-1 την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Κιελίνι υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε πως δεν έχει χτυπήσει πολύ σοβαρά και έτσι ο 27χρονος στόπερ -που έπαιξε σε 34 από τα 38 ματς της Γιουβέντους στην Σέριε Α- θα χάσει μόνο τον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου, απέναντι στην Νάπολι την προσεχή Κυριακή!

Παρά τον τραυματισμό του, ο Κιελίνι αναμένεται να προλάβει να αναρρώσει και να τεθεί στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας Τσέζαρε Πραντέλι για τα τελικά του Euro 2012. Η «σκουάντρα ατζούρα» βρίσκεται στον τρίτο όμιλο και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ισπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα