Euro 2012: Οζίλ: «Απογοήτευση η δεύτερη θέση»

Μονόδρομος είναι για την Γερμανία η κατάκτηση του τροπαίου στο Euro 2012, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεσούτ Οζίλ. «Έχω καλό προαίσθημα», συμπλήρωσε επί του θέματος.

Η Γερμανία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας φέτος το καλοκαίρι. Ειδικοί και μη θεωρούν τα «πάντσερ» έτοιμα να κερδίσουν

τον πρώτο τους σημαντικό τίτλο από το 1996, με τον Μεσούτ Οζίλ να το… προχωράει ένα βήμα παρακάτω…

«Θέλουμε να κερδίσουμε το Euro. Έχω καλό προαίσθημα. Ο τίτλος είναι ο στόχος μας, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα κατεβαίναμε να παίξουμε. Προετοιμαζόμαστε εδώ σε πολύ καλές συνθήκες και είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο τουρνουά», είπε αρχικά ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Bild».

Για να προσθέσει με νόημα: «Το 2008 η Γερμανία ήταν δεύτερη στην Ευρώπη. Το 2010 κατετάγη τρίτη στο Μουντιάλ. Πάντα αποτυγχάνουμε ένα βήμα πριν το τέλος. Συνεπώς, θα είναι απογοήτευση για εμάς μια ακόμα δεύτερη θέση. Όμως, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα